Από τριαντάφυλλα της Grasse

Για πρώτη φορά, το Τριαντάφυλλο της Grasse εμφανίζεται σ’ ένα ειδικό προϊόν για το μπάνιο, που δημιουργήθηκε από τον δημιουργό αρωμάτων του Dior, François Demachy. Το Huile Divine μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μπάνιου αλλά και μετά, παρέχοντας αρωματική και θρεπτική απαλότητα. Η μοναδική υφή του και οι γενναιόδωρες αρωματισμένες νότες του αποτελούν πρόσκληση για να απολαύσετε ένα αισθησιακό μπάνιο από χρυσάφι.

Μια ωδή

στο τριαντάφυλλο της Grasse

Αισθησιακά αρωματικό, το Huile Divine παρέχει το αιθέριο έλαιο του λουλουδένιου μπουκέτου του J'adore, αυξάνοντας τις μελένιες αποχρώσεις του Τριαντάφυλλου της Grasse, την ασυναγώνιστη βασίλισσα της ξεχωριστής γης των λουλουδιών.

"Ένα έλαιο που έχει το πλεονέκτημα να παρέχει ένα άρωμα που διαρκεί πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ανασυστήσει ιδιαίτερα τη λουλουδένια φύση του J'adore στο Huile Divine. Σε πρώτο πλάνο είναι το Τριαντάφυλλο της Grasse, το οποίο δίνει όλη την αρχοντιά του, και στη συνέχεια, υπάρχουν «νότες» από Γιασεμί Sambac και Neroli που προσθέτουν απαλότητα. Το σανταλόξυλο και η βανίλια είναι επίσης παρόντα για να παρέχουν την πολλαπλή αίσθηση της απόλαυσης".

François Demachy

J’ Adore Huile Divine για το Σώμα και το Μπάνιο

Η πρόκληση της δημιουργίας ενός θεϊκού ελαίου πιστού στην ψυχή του J'Adore.

Το Ηuile Divine, κοσμείται με ένα νέο συμπύκνωμα που δημιουργήθηκε από τον François Demachy, ο οποίος δέχθηκε την πρόκληση της μεταφοράς των πιο εκφραστικών από τις αρωματικές «νότες» του J'adore σε μια διαφορετική και μαγευτική υφή.

«Ήταν μια τεχνική πρόκληση να δουλέψω πάνω στη σύνθεση του J'adore Huile Divine. Ήταν μια συναρπαστική άσκηση έτσι όπως έπρεπε να "πάω προς το άρωμα» και να καθορίσω τα σημαντικότερα στοιχεία του. Ήταν μια εσωστρεφής διαδικασία που μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκαλύψω την ψυχή του J'adore».

François Demachy

Ένα έλαιο για δύο μοναδικές στιγμές

Στο μπάνιο ή απ’ ευθείας πάνω στο δέρμα σας, το Huile Divine είναι μια πρόσκληση για να απολαύσετε δύο διαφορετικές, ιδιαίτερα αισθησιακές στιγμές. Προσθέστε μερικές σταγόνες Huile Divine στο νερό για ένα γαλακτώδες μπάνιο με ένα όμορφο πλούσιο χρώμα που περιβάλλει αισθησιακά το σώμα. Καθώς τα αμίμητα ακόρντα του λουλουδένιου μπουκέτου του J'adore απελευθερώνονται, το μπάνιο σας μετατρέπεται σε μια θεραπεία και αφήνει ένα θρεπτικό φιλμ στην επιδερμίδα.

Ή απλά απλώστε το ακαταμάχητο Huile Divine στο δέρμα σας. Γλιστρά απαλά, απορροφάται εύκολα, ενυδατώνει και παρέχει μια αίσθηση απαλότητας. Το δέρμα σας είναι λαμπερό, ενυδατωμένο και αρωματισμένο. Κάθε εφαρμογή είναι μια υπόσχεση ευεξίας και απόλυτης χαλάρωσης. Αυτή η ευχάριστη χειρονομία αφήνει μόνο τα πιο αισθησιακά ακόρντα του J'adore στο δέρμα, ενισχύοντας τη μυρωδιά του αγαπημένου σας αρώματος J’adore.

J'adore Huile Divine, ένα αισθησιακό διάλειμμα στη ρουτίνα του μπάνιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα