«Φταίει ο Φέτελ για το ατύχημα στη Σιγκαπούρη», λένε οι...

Η σύγκρουση και η εγκατάλειψη των Φέτελ, Ραϊκόνεν και Φερστάπεν κατά την εκκίνηση του Γκραν Πρι Σιγκαπούρης εξακολουθεί να πυροδοτεί συζητήσεις, όμως η πλειοψηφία των φίλων της Formula 1 θεωρεί υπεύθυνο τον Γερμανό.

Ακόμη δεν έχουν καταλαγιάσει τα πνεύματα από την τριπλή σύγκρουση των δύο Ferrari του Φέτελ και του Ραϊκόνεν με τη Red Bull του Φερστάπεν,

που είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψη και των τριών πιλότων. Οι γνώμες για τον υπεύθυνο διίστανται, όμως αν λάβουμε υπόψη μας τις σημαντικότερες δημοσκοπήσεις που έγιναν σε διάφορες χώρες μεταξύ των φίλων της Formula 1, γίνονται τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

Σχεδόν σε όλες αυτές τις δημοσκοπήσεις εκφράζει το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων την άποψη, ότι για τη σύγκρουση φταίει ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις, ξεπερνά το συγκεκριμένο ποσοστό περί ευθύνης του Γερμανού κατά πολύ το 60%. Αρκετοί πιστεύουν, ότι ο Φέτελ σώζεται από το γεγονός, ότι ανήκει στην ομάδα της Ferrari με τους περισσότερους οπαδούς στη Formula 1, αλλιώς θα τον κατονόμαζε ως ένοχο πάνω από το 90% των ερωτηθέντων.

Στο στρατόπεδο της Ferrari δεν χάνουν πάντως το κουράγιο τους παρά τους 28 βαθμούς, που χωρίζουν πλέον τον δεύτερο Φέτελ από τον πρωτοπόρο Χάμιλτον. Αυτό αποτυπώνεται και στον πύρινο λόγο του διευθυντή της Scuderia, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, μετά το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης, όπου ο Ιταλός δήλωσε τα εξής: «Η μάχη δεν χάθηκε ακόμη. Είμαστε απογοητευμένοι, όμως θα επιστρέψουμε. Εχουμε ήδη αποδείξει, ότι διαθέτουμε ένα καλό αυτοκίνητο και δύο σπουδαίους οδηγούς. Όλοι στη Ferrari έχουν στην καρδιά τους το όρθιο αλογάκι. Και εγγυούμαστε, ότι θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία στροφή του τελευταίου αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα