Φρικτό θάνατο σε τροχαίο βρήκε ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος

Φρικτό θάνατο στην Αττική οδό στην Αθήνα βρήκε ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτης Μαυρίκος.

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά ο θάνατός τους, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο επέβαινε στο αυτοκίνητο τύπου Porsche Cayenne

της γυναίκας του.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο απανθρακώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 15:15, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα στο ύψος του Νέου Ηρακλείου, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του εκδότη αναγνώρισε προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν στη σορό του, η οποία πάντως, λόγω της απανθράκωσης, δεν είναι αναγνωρίσιμη.

Το πτώμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Κηφισιάς.

Εν τω μεταξύ, όπως πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας, το δυστύχημα συνέβη λίγη ώρα μετά από επιβεβαιωμένο επιχειρηματικό ραντεβού του πελάτη του, σε μικρή απόσταση από το σημείο του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το skai.gr, το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού δείχνει το αυτοκίνητο να ακινητοποιείται ξύνοντας το στηθαίο της αριστερής λωρίδας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο οδηγός, φαίνεται να προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και να εγκαταλείψει το όχημα αλλά οι ηλεκτρικές ασφάλειες ήταν μπλοκαρισμένες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος. Ταυτόχρονα, διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να βοηθήσουν, δοκιμάζοντας να σπάσουν τα τζάμια με πυροσβεστήρες, ωστόσο το αυτοκίνητο ήταν θωρακισμένο, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του οδηγού.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν πλέον αργά για τον άτυχο εκδότη.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος ανέλαβε να διενεργήσει η Τροχαία Αττικής Οδού.

Keywords
Τυχαία Θέματα