Φρέναρε τη Ρεάλ η Μπέτις (video)

Ο ένας το δίνει στον άλλο φέτος στη La Liga. Η Μπαρτσελόνα έχασε νωρίς από τη Λεβάντε, Σεβίλλη και Ατλέτικο κόλλησαν στο 1-1 και εν τέλει, η Ρεάλ έμεινε κι εκείνο στο 0-0 μέσα στην έδρα της με την Μπέτις. Έτσι στην κορυφή υπάρχει… Κλάσικο με 22 βαθμούς και ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής οι Σεβίλλη και Ατλέτικο, με της Γρανάδα και Σοσιεδάδ να έπονται με ματς λιγότερο.

Στο 7ο λεπτό ο Μπενζεμά έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά αλλά ο Ρόμπλες έσωσε, ενώ στο 8’ ο Αζάρ έκανε την κίνηση από αριστερά και με δεξί

σουτ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 17’ το φάουλ του Κρόος πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 33’ ο Κουρτουά έκανε τραγική έξοδο μετά από κόρνερ, ο Γουαρδάδο έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του. Στο 44ο λεπτό ο Ράμος άλλαξε με τον Μπενζεμά κι έκανε το δυνατό σουτ από δεξιά αλλά ο Ρόμπλες έδιωξε εντυπωσιακά. Στο 45’ ο Μορόν είδε τον Κουρτουά έξω από την εστία του και πήγε να τον κρεμάσει αλλά ο Βέλγος έδιωξε δύσκολα.

Στο 46’ ο Ράμος έδιωξε πάνω στον Μορένο με  την μπάλα να περνά λίγο έξω, ενώ στο 64’ ο Μεντί έχασε τεράστια ευκαιρία. Στο 82ο λεπτό ο Κουρτουά έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φεκίρ, ενώ στο 90+1’ oΡόμπλες νίκησε τον Βινίσιους σε μοναδικό τετ α τετ. Μάίστα στο 90+2’ μετά από φάση διαρκείας ο Ρόμπλες έσωσε μετά από σουτ του Καρβαχάλ και στη συνέχεια ο Φεντάλ έκοψε προ των Βαράν και Γιόβιτς.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί, Ράμος, Βαράν, καρβαχάλ, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος, Αζάρ, Ροντρίγκο (65’ Βινίσιους), Μπενζεμά (84’ Γιόβιτς).

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Σίντνεϊ, Μπάρτρα, Μαντί, Φεντάλ, Έμερσον, Γουαρδάδο, Κανάλες, Μορένο (90+4’ Μπαραγάν), Φεκίρ (90+6' Γκουτιέρες), Λορέν Μορόν (73’ Μπόρχα Ιγκλέσιας)

Keywords
Τυχαία Θέματα