Φοβερός Σλούκας, γλίτωσε τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας σήκωσε τον Ολυμπιακό στις πλάτες του και ένα σερί 18-0 σε τέσσερα λεπτά ήταν αρκετό για να γλιτώσει τους Πειραιώτες από γκέλα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (80-74).

Σε μια κακή περίοδο, αγωνιστικά, σωματικά και ψυχολογικά, ο Ολυμπιακός έπρεπε να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ

στα Άνω Λιόσια πριν από διαβολοβδομάδα και εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια. Οι απουσίες των ΜακΚίσικ, Παπανικολάου, Βεζένκοβ και Πρίντεζη ήταν τεράστιας σημασίας και αδύνατο να καλυφθούν, οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν με ασύλληπτο πείσμα και είχαν τον Άντι Ράουτινς στο ματς της ζωής του, όμως η κλάση του Κώστα Σλούκα έκανε στο τέλος τη διαφορά για να πάρουν οι Πειραιώτες τη νίκη (80-74) για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στο 11-1 ανέβηκε ο Ολυμπιακός (5-1 εντός και 6-0 εκτός έδρας), με τον Σλούκα να κάνει πράγματα και θαύματα (23 πόντοι, 4/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 32 λεπτά) και να είναι μαζί με τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ και τον Χασάν Μάρτιν οι μοναδικοί που ξεχώρισαν. Στο 6-7 έπεσε η ΑΕΚ (4-2 εντός και 2-5 εκτός έδρας) που δεν είχε τον ασθενή Στέφανο Δέδα στον πάγκο της, στερήθηκε τους Παππά - Ανγκόλα, στηρίχθηκε στον εντυπωσιακό Άντι Ράουτινς και στην άμυνά της, όμως στο τέλος έμεινε από δυνάμεις, δεν είχε λύσεις στον πάγκο και υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κώστα Σλούκα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 35-27, 58-50, 74-80

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φοβερός Σλούκας, Ολυμπιακό,foveros sloukas, olybiako