Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις μεγάλες υπεραγορές της Κύπρου

Φουντώνει ο ανταγωνισμός στις μεγάλες υπεραγορές της Κύπρου, με την κάθοδο νέων παικτών από το εξωτερικό κάτι που αναγκάζει τους υφιστάμενους παίκτες της αγοράς να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους. Το Capital Today παρουσιάζει σε αυτό το τεύχος πολυσέλιδο αφιέρωμα για το προφίλ των μεγαλύτερων υπεραγορών της Κύπρου

και την πολιτική που ακολουθούν για κερδίσουν το καταναλωτικό κοινό, παρουσιάζοντας παράλληλα στοιχεία που αφορούν μεταξύ άλλων στον κύκλο εργασιών τους, στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς και στα μελλοντικά τους σχέδια σε μια αγορά όπου ο ετήσιος τζίρος κυμαίνεται στα €2 δις.

Σε αυτό το τεύχος φιλοξενούμε επίσης αποκαλυπτική συνέντευξη του CEO του καζίνο της Κύπρου Craig Robertson Ballantyne, καταγράφουμε το 24ώρο του CEO Π.Μ. Τσεριώτης Αλέξανδρου Διογένους, καθώς και μεγάλο αφιέρωμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευσης και τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξη του τομέα.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ανάλυση για την ολοκλήρωση του deal μεταξύ Συνεργατισμού και Ελληνικής Τράπεζας, συνεντεύξεις για το συνέδριο GDPR που διοργάνωσε το Συγκρότημα Δίας σε συνεργασία με την Boussias Communications και να ενημερωθείτε για το αθλητικό πρόγραμμα που θα μεταδίδει η Cytavision ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει τον Αύγουστο.

Όπως κάθε τεύχος διαβάστε τις αναλύσεις των συνεργατών μας και ενημερωθείτε για τα τελευταία κους κους της αγοράς από τους συνεργάτες μας Χρυσό και Ρουμπίνη. Καλό καλοκαίρι. Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα