Τα βλέμματα στη Ζένιτσα και στο Ντάνταλκ

Την ευκαιρία να κατασκοπεύσουν για ακόμα μια και τελευταία φορά τον αντίπαλο τους θα έχουν απόψε τα τεχνικά επιτελεία του Απόλλωνα και της ΑΕΚ. Οι επαναληπτικοί αγώνες της Πέμπτης απέναντι σε Ζελέζνιτσαρ και Ντάνταλκ αντίστοιχα, είναι εξαιρετικής σημασίας και ως εκ τούτου η οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Οι Αυγουστή και Ιραόλα, μαζί με τους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν να συλλέξουν ακόμα πιο χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου να στείλουν πανέτοιμες τις ομάδες τους στους επαναληπτικούς.



Το επιτελείο του Απόλλωνα στις 21:30 θα έχει τα βλέμματα του στη Ζένιτσα, εκεί όπου η Τσέλικ θα φιλοξενήσει την Ζελέζνιτσαρ για τη 2η αγωνιστική του βοσνιακού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κρισμάρεβιτς στην πρεμιέρα κέρδισε με 1-0 την Γκαμπέλα, ενώ η αντίπαλος του έχασε από την Κρούπα με 3-1.

Μισή ώρα νωρίτερα, στις 21:00 ο Ιραόλα και οι συνεργάτες του θα κατασκοπεύσουν την Ντάνταλκ απέναντι στην Μποέμιανς. Η αντίπαλος της ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση, δυο βαθμούς πίσω από την Κορκ Σίτι, και με νίκη θα επιστρέψει εκ νέου στην κορυφή.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα