Φουλ των απαγορεύσεων: Χωρίς τραγούδι, φωνές κι αλκοόλ οι οπαδοί στην Πρέμιερ!

Στην Αγγλία η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League και των μικρότερων κατηγοριών, όμως αυτό που δεν έγινε ιδιαίτερα... γνωστό είναι οι απαγορεύσεις μιας και δεν επιτρέπεται το τραγούδι, οι φωνές και το αλκοόλ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η «Daily Mail», η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Premier League, με ανώτατο όριο τις 4.000, θα γίνει σύμφωνα με τον νέο κανονισμό

περί covid-19, ο οποίος έχει δοθεί σε όλες τις ομάδες το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, αναφέρεται πως απαγορεύεται στους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο, να τραγουδάνε, να φωνάζουν και φυσικά να καταναλώνουν αλκοόλ.

Ο κανονισμός είναι απλός και θα υποχρεούνται οι φίλαθλοι να υπογράφουν πως τον αποδέχονται όταν θα λαμβάνουν το εισιτήριο τους. Κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για την τήρηση των κανονισμών και θα υπάρχουν τιμωρίες για όσους δεν ακολουθούν τα νέα μέτρα.

Αλλά οι περιορισμοί δεν τελειώνουν εδώ για τους Άγγλους φιλάθλους μιας και θα πρέπει να φτάνουν και να αποχωρούν από το γήπεδο σε συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ενώ καθένας τους θα πρέπει να συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο για την υγεία τους. Η μάσκα να είναι υποχρεωτική από την στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο, ενώ θα μπορούν να φέρουν το δικό τους απολυμαντικό.

Όσον αφορά τις ομάδες, θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους φιλάθλους για αγορές μέσω ίντερνετ, αλλά και να ταξιδεύουν με αεροπλάνο, εφόσον πρέπει να πάνε σε εκτός έδρας αγώνα.

Το εν λόγω έγγραφο αναφέρει την πίστη της Κυβέρνησης πως η Premier League μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ασφάλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα