Ο Τραμπ έδωσε το πράσινο φως για να αρχίσει η διαδικασία μεταβίβασης εξουσίας

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παρότι συνεχίζει να μην παραδέχεται την ήττα του από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, έδωσε χθες Δευτέρα(23/11)το πράσινο φως για να αρχίσει η διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας, «αυτό που χρειάζεται να γίνει» για το «καλό της χώρας», όπως ανέφερε μέσω Twitter.

«Θέλω

να ευχαριστήσω την Έμιλι Μέρφι στην GSA για την απόλυτη αφοσίωση και πίστη της στη χώρα μας. Παρενοχλήθηκε, απειλήθηκε, εξυβρίστηκε — και δεν θέλω να βλέπω να συμβαίνει αυτό στην ίδια, στην οικογένειά της, ή σε λειτουργούς της GSA», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter. «Η υπόθεσή μας συνεχίζεται δυνατά, θα συνεχίσουμε τον καλό αγώνα, και πιστεύω ότι θα επικρατήσουμε! Μολαταύτα, προς το συμφέρον της χώρας μας, συστήνω στην Έμιλι και στην ομάδα της να κάνει αυτό που χρειάζεται να γίνει ως προς τα αρχικά πρωτόκολλα, κι έδωσα οδηγία στην ομάδα μου να πράξει το ίδιο», πρόσθεσε.

What does GSA being allowed to preliminarily work with the Dems have to do with continuing to pursue our various cases on what will go down as the most corrupt election in American political history? We are moving full speed ahead. Will never concede to fake ballots &“Dominion”.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 24, 2020

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα