ΦΩΤΟ: Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στο Κοιλάνι-Στο σημείο ο Αρχιπύραρχος Λογγίνος

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά μαίνεται εκτός ελέγχου, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού και αναχωρεί για την περιοχή ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Λογγίνος.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών για κατάσβεση. Το Τμήμα Δασών συνδράμει με τρία πυροσβεστικά

οχήματα, η Πυροσβεστικά με πέντε, ενώ τις προσπάθειες συνδράμουν και πέντε πτητικά μέσα.  

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύονται με άλλα δύο οχήματα της Δύναμης, καθώς επίσης και επίγειες δυνάμεις του Τμήματος Δασών. 

Επιπρόσθετα, η εθελοντική ομάδα SupportCY ετοιμάζει ομάδες πυρόσβεσης για να συνδράμουν στην κατάσβεση.

Πυρκαγιά σε δυσβατη περιοχή ανατολικά της Κοινότητας Κοιλάνι Επαρχίας Λεμεσού. Έχουμε ανταποκριθεί με πέντε πυροσβ οχήματα από πόλη Επαρχία Λεμεσού. Επιπροσθετα ενεργοποιήθηκαν πέντε εναέρια μέσα. Δυνάμεις προστίθενται και από Τμήμα Δασών Η πυρκαγιά εξαπλώνεται γρήγορα και➡️ pic.twitter.com/yQLfIlFZEw

— Andreas Kettis (@akettis) September 14, 2023

Διαβάστε επίσης: Έρχεται Κύπρο ως επίσημη προσκεκλημένη του ΠτΔ η Ρομπέρτα Μέτσολα

Φωτογραφία από Weather Forecast-ierodiakonou

Keywords
Τυχαία Θέματα