Φόνος/Λεμεσός: Υπό 8ήμερη κράτηση οι τέσσερις συλληφθέντες

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης των τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση του χθεσινού φόνου στη Γερμασόγεια, με θύμα τονLyubisha Ristoski,, 36 ετών από τη Βουλγαρία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Οι τέσσερις θεωρούνται ύποπτοι για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Πρόκειται για ομοεθνή του θύματος, 43 ετών και τη συμβία του επίσης 43 ετών, στο σπίτι των οποίων διαπράχθηκε το έγκλημα, καθώς και ζεύγος Κυπρίων, 35 και 31 ετών, που

συνόδευαν τον 36χρονο.

Διαβάστε επίσης: Φόνος/Λεμεσός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 36χρονου θύματος

Στη συμπλοκή παρενέβη και ο ένοικος της οικίας, ο οποίος κτύπησε το θύμα με μεταλλικό εργαλείο. 

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας νεκρός, σε διαμέρισμα στην περιοχή Γερμασόγειας, γύρω στη 1.10 χθες το μεσημέρι. Στο διαμέρισμα είχαν σπεύσει τα μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για συμπλοκή αριθμού προσώπων. Στη σκηνή τα μέλη της Αστυνομίας επίσης εντόπισαν τον 40χρονο ύποπτο και τη 42χρονη ύποπτη, οι οποίοι διαμένουν στο διαμέρισμα. 

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ αυτοψία διενήργησαν Ιατροδικαστές, σύμφωνα με τους οποίους το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν αρχικά, οι 40χρονος και 42χρονη ένοικοι του διαμερίσματος. Ακολούθησε ο εντοπισμός και σύλληψη του 35χρονου υπόπτου και στη συνέχεια ο εντοπισμός και σύλληψη της 31χρονης ύποπτης.

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικά πλάνα από το διπλό θανατηφόρο στον Στρόβολο (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα