Φόνος στη Λεμεσό: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 35χρονης Ουκρανής

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της 35χρονης Ουκρανής που βρέθηκε δολοφονημένη το βράδυ του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν στη σορό της οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο θάνατος της οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:  Φόνος στη Λεμεσό:

Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη η 35χρονη - Ψάχνουν τον Erkan

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη Ουκρανή εντοπίστηκε δεμένη και φιμωμένη στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος της κοντά στον ποταμό Γερμασόγειας. Το θύμα είχε αναζητήσει φίλη της, καθώς για αρκετές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η φίλη της με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας, κατάφεραν να εισέλθουν στο διαμέρισμα όπου και εντόπισαν νεκρή την 35χρονη.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ στη σκηνή κλήθηκαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, οι οποίοι διαπίστωσαν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε ακόμη: ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο 25χρονος Τούρκος που καταζητείται για τον φόνο 35χρονης

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της 35χρονης είναι Erkan Alkan, 25 ετών από την Τουρκία. Ο 25χρονος φέρεται ένα είχε ραντεβού με το θύμα το βράδυ του Σαββάτου.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Διαβάστε επίσης: Νεκρή στο έδαφος εντοπίστηκε η άτυχη Ουκρανή - Ήρθε Κύπρο λόγω του πολέμου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φόνος, Λεμεσό, Στραγγαλισμός, 35χρονης Ουκρανής,fonos, lemeso, strangalismos, 35chronis oukranis