Νεκρή στο έδαφος εντοπίστηκε η άτυχη Ουκρανή - Ήρθε Κύπρο λόγω του πολέμου

 Άγριο φονικό με λεπτομέρειες, που συγκλονίζουν σημειώθηκε στη Λεμεσό. Θύμα, ουκρανή 35 ετών, η οποία ήρθε στην Κύπρο, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Νεκρή στο διαμέρισμα της εντοπίστηκε 35χρονη Ουκρανή στη Λεμεσό. Οι επίμονες κλήσεις φίλης της και η μη ανταπόκριση του θύματος, έβαλαν σε σκέψεις τη φίλη της η οποία αποφάσισε να την επισκεφθεί για να δει τι συμβαίνει.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, «Λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα

διαχειριστής διαμερισμάτων στην περιοχή Γερμασόγειας μαζί με άλλο πρόσωπο, αναζήτησαν 35χρονη η οποία διέμενε τις τελευταίες μέρες στο συγκρότημα διαμερισμάτων. Δεν ανταποκρινόταν και ως εκ τούτου άνοιξαν το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε η 35χρονη νεκρή στο έδαφος. Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα βρέθηκε δεμένο με πλαστικά κορδόνια καλωδίων, όπως και άλλα τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή αμέσως κατέδειξαν ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια».

Διαβάστε επίσης: Φόνος στη Λεμεσό: Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη η 35χρονη - Ψάχνουν τον Erkan

Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με μαρτυρία, είχε ραντεβού στις 8 το βράδυ του Σαββάτου με πρόσωπο από την Τουρκία, τον ERKAN ALKAN, 25 ετών, ο οποίος και καταζητείται.

«Από εξετάσεις που έγιναν, καταθέσεις που λήφθηκαν αλλά και τεκμήρια που εντοπίστηκαν στη σκηνή ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης» είπε ο κ. Κυριάκου.

Διαβάστε ακόμη: ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο 25χρονος Τούρκος που καταζητείται για τον φόνο 35χρονης

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της αστυνομίας και των ιατροδικαστών, Ορθόδοξου Ορθοδόξου και Αγγελικής Παπέττα,  που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι υπήρχε προμελέτη της δολοφονίας της 35χρονης Ουκρανής. 

Τα ακριβή αίτια θανάτου της θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η άτυχη κοπέλα ήρθε στην Κύπρο το 2022 λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρή, Ουκρανή #45 Ήρθε Κύπρο,nekri, oukrani #45 irthe kypro