Φόνος Πάφου: «Εσκότωσες τους,εν να πάμε φυλακή» - Χρονικό τρόμου

Συγκλονισμένο το παγκύπριο κι όχι μόνο από το φονικό που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων στην Πάφο.

Εκτενή αναφορά για τον αδόκητο χαμό του 39χρονου Βρετανού, ο οποίος βρισκόταν με φίλο του για διακοπές στην Πάφο, κάνει σήμερα και ο βρετανικός Τύπος μέσω των μεγαλύτερων Μέσων του.

Σύμφωνα με νεότερες εξελίξεις, οι οποίες έρχονται μέσα από τα όσα μαρτύρησε ο δεύτερος Βρετανός, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Πάφου, είχε προηγηθεί συμπλοκή του φίλου του μαζί με άλλους Βρετανούς που διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο της περιοχής. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με

τον ισχυρισμό του, παρενέβησαν, προκειμένου να σώσουν τη φίλη του 35χρονου, η οποία δεχόταν επίθεση από τον φίλο της.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε, όπως αναφέρει ο τραυματίας Βρετανός, και έξω απ’ το νυκτερινό κέντρο, ωστόσο, λίγο μετά, αυτός έπιασε τον φίλο του για να φύγουν και να πάνε στα διαμερίσματα όπου διέμεναν. Ενώ περπατούσαν κάτω από το οδόστρωμα του δρόμου οι δυο τους, ένιωσε από πίσω φώτα πορείας αυτοκινήτου και μόλις γύρισε, είδε το αυτοκίνητο του 35χρονου να κινείται κατά πάνω τους.

«Εσκότωσες τους, εννά πάμε φυλακή»

Σε κατάσταση σοκ ήταν η νεαρή κοπέλα ενώ έβγαινε από το αυτοκίνητο του φίλου της, το οποίο προηγουμένως ο ύποπτος είχε οδηγήσει στη θάλασσα, στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Ψαράδες οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, ανέφεραν ότι η νεαρή φώναζε στον φίλο της «Εσκότωσες τους, εννά πάμε φυλακή». Προηγουμένως, η ίδια είχε προσπαθήσει να εξέλθει του αυτοκινήτου ενώ οδηγούνταν προς το λιμανάκι. Είχε βγάλει, μάλιστα, το πόδι της από το αυτοκίνητο, αλλά δεν κατάφερε να εξέλθει.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων, ενώ είναι θέμα χρόνου να λάβει εξιτήριο από το ΓΝ Πάφου και ο δεύτερος Βρετανός τραυματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα περισσότερο από όσα κατέθεσε στους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα