Φωκαΐδης: «To βράδυ θα έχουμε νέο προπονητή»

Νέο προπονητή θα έχει το βράδυ ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση του σωματείου κατέληξε σε δύο περιπτώσεις και αμέσως μετά τη βραδινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου θα ανακοινώσει τον εκλεκτό της. Αυτό είπε μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Πάρης Φωκαΐδης.

Μεταξύ άλλων, απάντησε στα ακόλουθα:

Η λύση της συνεργασίας με τον Χρύση Μιχαήλ είναι η τελευταία κίνηση για να σωθεί η κατάσταση;

«Με τον Μιχαήλ

πορευτήκαμε τρία χρόνια. Είχαμε καλή συγκομιδή μέχρι τα μέσα της χρονιάς. Δυστυχώς, από την 20ή αγωνιστική η ομάδα μπήκε σε κακή πορεία. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα οδήγησαν στην από κοινού λύση της συνεργασίας μας. Ο Χρύσης συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε. Ο ίδιος συμφώνησε ότι ήταν σωστό να προχωρήσουμε σε αυτή την αλλαγή.

Στους επόμενους 7 αγώνες θα προσπαθήσουμε και θα δούμε τη συγκομιδή μας στο τέλος. Δεν ζούμε με ψευδαισθήσεις. Ψάχνουμε ένα θαύμα. Όμως εμείς, ως συμβούλιο, έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις».

Στη συνέχεια είπε: «Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Για τον Ολυμπιακό λένε ότι στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές μετράμε μια νίκη. Δεν θα κάνουμε τώρα τη συζήτηση αν οι μεταγραφές του Γενάρη πρόσφεραν ή όχι. Είναι ακόμα στην ομάδα και είναι άδικο για αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα έχουμε πολλά να πούμε. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Θα προσπαθήσουμε στις 7 αγωνιστικές που έμειναν για το καλύτερο. Αν δεν τα καταφέρουμε, επιστρέφουμε περήφανοι στη β’ κατηγορία με αξιοπρέπεια. Και θα κάνουμε τον αγώνα μας για να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».

Για τον επόμενο προπονητή;

«Υπάρχουν επαφές με διάφορους υποψήφιους. Ο νέος προπονητής θα είναι γνώστης του πρωταθλήματός μας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι υπηρεσιακός, αλλά υπάρχει και πιθανότητα να είναι προπονητής και για την επόμενη περίοδο. Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί. Το βράδυ έχουμε συνεδρία και αμέσως μετά θα ανακοινώσουμε τον νέο μας προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα