Φοδέρινγχαμ: «Ήμουν ενθουσιασμένος με την ιδέα να επιστρέψω, αλλά...»

Σε εναλλακτικές λύσεις για το πόστο του άμεσου συνεργάτη του είναι υποχρεωμένος να στραφεί ο Νιλ Λένον, ο οποίος την Τετάρτη (9/3) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 50χρονος Ιρλανδός ήθελε στο πλευρό του έναν γνώστη της κυπριακής πραγματικότητας και του κυπριακού ποδοσφαίρου, είχε ως Νο1 επιλογή του τον πρώην άσο της Ανόρθωσης, Μαρκ Φοδέρινγχαμ (σ.σ. είχαν συνυπάρξει ως παίκτες στη Σέλτικ), όμως η συγκεκριμένη περίπτωση ναυάγησε.

«Του άρεσε η

προπονητική μου εμπειρία και κυρίως ότι είχα περάσει χρόνο στην Κύπρο με την Aνόρθωση. Η Ομόνοια ξεκίνησε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό μου για να πάω εκεί και να γίνω βοηθός του Νιλ. Αλλά, δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία. Θα ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για μένα να δουλέψω με τον Neil. Ήταν μεγάλο κομπλιμέντο για μένα που ήθελε να πάω μαζί του.

Ήμουν ενθουσιασμένος με την ιδέα να επιστρέψω στην Κύπρο γιατί έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Ανόρθωση.

Αλλά το συμβόλαιο έπρεπε να είναι σωστό για μένα - και είμαι απογοητευμένος που δεν καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία.

«Θα μου άρεσε πολύ η ευκαιρία να δουλέψω με τον Neil. Όπου κι αν πάει, έχει μεγάλο αντίκτυπο αμέσως. Στις ομάδες του αρέσει να παίζουν επιθετικά. Η Ομόνοια θα λατρέψει αυτό το στυλ ποδοσφαίρου. Ο Neil θέλει να παίξει αυτό που θα έλεγα rock ‘n’ roll ποδόσφαιρο όπου η ομάδα είναι αρκετά επιθετική. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει καλό αντίκτυπο στην Ομόνοια και του εύχομαι ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Φοδέρνιγχαμ, ο οποίος είναι βοηθός προπονητής στην Ίνγκολσταντ (β' κατηγορία της Γερμανίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα