Φ.Κωνσταντίνου:"Θα υπάρξει συνάντηση για να δούμε τις κυρώσεις"

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα,Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη νίκη κόντρα στη Σαλαμίνα και για τα πειθαρχικά παραπτώματα των Καρ και Εμπιντά.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «΄Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο από κάθε άποψη για εμάς. Η ομάδα έμεινε πίσω βαθμολογικά και θα πρέπει να ανακάμψει. Δεν ήταν μόνο τα τέσσερα γκολ αλλά γενικότερα η παρουσία της ομάδας. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς την διάθεση των παικτών μας και συνεχίζουμε για την αντεπίθεση μας».

Για τις απουσίες: «Υπήρχαν

προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Γιαννιώτας, Ενσούε και Αγκίρε ήταν εκτός. Έπρεπε ο προπονητής μας να βρει τους αντικαταστάτες για να ανταποκριθεί η ομάδα και να πάρει τη νίκη»

«Πέρασαν από MRI και τα αποτελέσματα θα τα γνωρίζουμε το απόγευμα, όπως και του Γιούστε. Μέχρι αύριο θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και για τους 4 αλλά και για τους 2 που υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα την Παρασκευή». 

Για τους Κάρ και Εμπιντά για τα παραπτώματα: «Υπάρχει στις 6 συνάντηση στα γραφεία για να δούμε τις κυρώσεις προς τους παίκτες για τα παραπτώματα που έχουν κάνει. Θα πρέπει να σέβεσαι τους κανονισμούς της ομάδας». 

«Η ομάδα μένει ανεπηρέαστη. Υπάρχουν παίκτες που ψάχνουν τις ευκαιρίες τους, άλλοι τις χάνουν μέσα από τις πράξεις τους. Θα ήταν πιο ενοχλητικό για τον Απόλλωνα αν πήγαινε απαρατήρητη η συμπεριφορά τους». 

Keywords
Τυχαία Θέματα