Φιλική νίκη της Αγγλίας επί της Ελβετίας

Φιλική νίκη για Αγγλία με μοιραίο τον... Στίβεν Τσούμπερ! Τα «Τρία Λιοντάρια» επικράτησαν 2-1 με ανατροπή υποδεχόμενα την Ελβετία στο «Γουέμπλεϊ».

Ο άσος της ΑΕΚ ξεκίνησε από τον πάγκο, περνώντας ως αλλαγή στο 62'. Ωστόσο, στο 75' υπέπεσε σε χέρι εντός της περιοχής της ομάδας του, με την παράβαση να καταλογίζεται μέσω VAR. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 78' ο Κέιν, που διαμόρφωσε το 2-1, για να φτάσει τα 49 τέρματα με την εθνική Αγγλίας και να πιάσει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον στη 2η θέση των σκόρερ όλων των εποχών (στην

πρώτη θέση ο Ρούνεϊ με 53).

Το σκορ είχαν ανοίξει στο 22' οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Εμπολό, ύστερα από σέντρα του Σακίρι, με τον Σο να ισοφαρίζει στο 45'+1' με σουτάρα από το όριο της μεγάλης περιοχής.

Σε άλλη φιλική αναμέτρηση της ημέρας, οι Ιρλανδία και Βέλγιο ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της πρώτης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές, με την πλασεδάρα του Μπατσουαγί στο 12' και με την κεφαλιά του Φανάκεν στο 58', με τους γηπεδούχους να απαντούν και στις δύο περιπτώσεις. Αρχικά, με τρομερό ψαλιδάκι του Ογκμπένε στο 35', με τον Μπράουν να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 85'. Οι Ογκμπένε και Φανάκεν είχαν και ασίστ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα