Φιλανθρωπικό Δείπνο αρωγής ¨Στηρίζουμε τους γιατρούς του αύριο¨

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 με επιτυχία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία το Φιλανθρωπικό Δείπνο αρωγής 'Στηρίζουμε τους γιατρούς του αύριο', ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ανέλαβε ο Κύπριος καλλιτέχνης Λούκας Γιώρκας.

Το φιλανθρωπικό δείπνο διοργανώθηκε από το κοινωφελές ίδρυμα Pantheo Foundation και τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κας

Άντρη Αναστασιάδου, ενώ το 'παρών' τους έδωσαν άνθρωποι του επιχειρηματικού και ιατρικού κόσμου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση του ταμείου του Pantheo Foundation το οποίο χορηγεί υποτροφίες σε άτομα προερχόμενα από αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να επιστρέψουν στην χώρα καταγωγής τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα.

Θερμές ευχαριστίες στους χρυσούς χορηγούς Pantheo Eye Center και το Κυπριακό Κέντρο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Δρος Ζωής Νικολάου, στους ασημένιους Χορηγούς Γρηγόρης Χατζηγρηγορίου ΛΤΔ, Tsirides Law,M.S.Jacovides Group, Pet People, Ελληνική Τράπεζα, Novartis, BayerNovagem και τα αρτοποιεία Σίγμα. Επιπρόσθετα, τους μπρούτζινους χορηγούς Kidsperience Preschool, Amathus BeachHotel, Delorbis Pharmaceuticals και Αρωγή Φυσιοθεραπεία και Οστεοπαθητική. Τέλος, τους υποστηρικτές, την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οινοποιείο Βλασσίδης καθώς και τον χορηγό αερομεταφορών Blue Air και τον χορηγό επικοινωνίας Cyprus Mail.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλανθρωπικό Δείπνο, ¨Στηρίζουμε,filanthropiko deipno, ¨stirizoume