«Φευγάτος» από την Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου που αποχώρησε από την Alianz Arena μετά από τον αποκλεισμό από την Βιγιαρεάλ, που αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

«Το έχω επαναλάβει πολλές φορές πως έχουμε συμβόλαιο με τον Λεβαντόφσκι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Δεν είμαστε τρελοί να θέλουμε να δώσουμε έναν παίκτη που σκοράρει κάθε χρόνο πάνω από 40 γκολ», ήταν τα λόγια του Όλιβερ Καν στο

Amazon Prime λίγο πριν από την σέντρα του επαναληπτικού με την Βιγιαρεάλ.

Η αλήθεια όμως είναι λιγάκι διαφορετική. Ο Πολωνός το καλοκαίρι θα γίνει 34 και οι Βαυαροί διστάζουν να του δώσουν πολυετές συμβόλαιο με τα χρήματα που ζητάει.

Κάπως έτσι, ο Λέβα νιώθει ριγμένος από την συμπεριφορά της Μπάγερν Μονάχου και πνευματικά δείχνει πως βρίσκεται αλλού. Ο Πολωνός ήταν ο πρώτος παίκτης της  Μπάγερν Μονάχου, που αποχώρησε βιαστικά από την Alianz Arena μετά το τέλος του επαναληπτικού με την Βιγιαρεάλ, δίχως να κάνει  την παραμικρή δήλωση.

Η στάση του αυτή ερμηνεύεται ως μία ακόμα ένδειξη πως βρίσκεται με το ενάμιση πόδι εκτός Μπάγερν, που μπαίνει σε μεγάλο καθεστώς  εσωστρέφειας μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό από το κίτρινο υποβρύχιο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο ατζέντης του Πίνι Ζάχαβι έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον Τσάβι, ο οποίος τον θέλει διακαώς στην Μπαρτσελόνα για την νέα σεζόν, όμως προς το παρόν ούτε αυτά που προτείνουν οι Καταλανοί (τόσο σε χρονική διάρκεια συμβολαίου, όσο και σε απολαβές) ικανοποιούν την πλευρά του Λεβαντόφσκι, ο οποίος και φέτος κάνει μαγική σεζόν (47 γκολ), που όμως δεν αρκεί για να του φέρει το συμβόλαιο που ο ίδιος αξιώνει για τον εαυτό του.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα