Φερνάντο Τόρες από τα παλιά (βίντεο)

Με δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες, η Ατλέτικο Μαδρίτης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λεγανές (2-0) για την οποία έκανε ντεμπούτο ο Δημήτρης Σιόβας.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι κερδισμένο για την φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης πριν καν ξεκινήσει. Ακόμα κι αυτό απέναντι στην Λεγανές που έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία 16 της επίσημα παιχνίδια. Χρειάστηκε να θυμηθεί τα παλιά ο Φερνάντο Τόρες για να έρθει το εύκολο 2-0 για τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι πάντως στο τελευταίο ημίωρο χαλάρωσαν

κι επέτρεψαν πολλές φάσεις στους αντιπάλους τους.

Ο Δημήτρης Σιόβας έκανε ντεμπούτο που θα θέλει να ξεχάσει. Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της Λεγανές σε σχήμα με τρεις στόπερ, όμως στο 14ο λεπτό «έφαγε» την ντρίμπλα από τον Φερνάντο Τόρες και παραχώρησε πέναλτι.

Ο Ερερίν απέκρουσε την εκτέλεση του Γκριεζμάν, ωστόσο ο Τόρες πήρε το ριμπάουντ κι από κοντά άνοιξε το σκορ (15’, 1-0). Ο Ισπανός φορ πήρε το όπλο του και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Με ένα γκολ που θύμισε πολύ το νικητήριο στον τελικό του Euro 2008, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (51’, 2-0) και καθάρισε το τρίποντο για τους «ροχιμπλάνκος» που χρειάστηκαν στο τέλος τις αποκρούσεις του Μογιά για να κρατήσουν το 2-0 και να εδραιωθούν στην τέταρτη θέση.

Атлетико - Леганес 2:0. Обзор матча. Ла Лига 2016/17. 21 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα