Φέντερερ: «Ελπίζω να επιστρέψω...»

Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε ευχαριστημένος για την πορεία του στο Australian Open και ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί τη νέα σεζόν.

«Έχω αυτοπεποίθηση, είμαι ευχαριστημένος με αυτό που νιώθω», είπε λίγο μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά, όταν ρωτήθηκε αν θα είναι του χρόνου στη Μελβούρνη. «Έκανα καλή προετοιμασία, δεν σκοπεύω να αποσυρθώ. Θα δούμε πώς θα πάει η χρονιά, πώς είναι τα πράγματα

με την οικογένεια και θα το πάρουμε από εκεί. Σίγουρα ελπίζω να επιστρέψω».

Στη συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του. «Πίστευα ότι θα μπορέσω να παίξω. Έκανα μαγνητική προχθές και όλα ήταν καλά. Δεν πιέστηκα, δεν προπονήθηκα, πήρα ρεπό. Σήμερα το ξεκούρασα όσο γινόταν. Δεν είχα πόνο στα καθημερινά πράγματα. Αυτό ήταν θετικό μήνυμα. Και το πώς αισθάνθηκα στο πέμπτο με τον Σάντγκρεν ήταν ενθαρρυντικό. Πήρα τάιμ άουτ για να προλάβω περαιτέρω προβλήματα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, ένιωσα ότι θα το τελείωνα».

Και συνέχισε: «Πίστευα ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει και ένιωσα ότι δεν θα γίνονταν τα πράγματα χειρότερα. Αν γίνονταν χειρότερα, θα είχαμε την πρώτη μου απόσυρση. Μιλήσαμε με την ομάδα, πόσο άσχημα επιτρέπεται να αισθανθώ. Ποτέ, όμως, δεν έφτασε εκεί, οπότε είναι καλό. Αλλά σίγουρα είσαι προσεκτικός».

Ο Φέντερερ, να τονίσουμε, θεωρεί ότι το πρόβλημα στο πόδι δεν είναι κάτι σοβαρό, που θα τον κρατήσει καιρό μακριά από τα γήπεδα.

Ο 38χρονος Ελβετός, πάντως, φεύγει με θετικά μηνύματα από τη Μελβούρνη. «Στο τέλος της ημέρας είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει να είμαι χαρούμενος με αυτά που πέτυχα. Ήταν το μάξιμουμ που θα μπορούσα να πάρω, ειδικά μετά τα ματς με Μίλμαν και Σάντγκρεν. Σήμερα ήταν απαίσιο, να περάσω αυτό που πέρασα. Ωραία είσοδος, ωραίος αποχαιρετισμός, αλλά το ενδιάμεσο κάτι που θέλεις να ξεχάσεις διότι ξέρεις ότι είχες 3% πιθανότητα να κερδίσεις. Πρέπει να το κυνηγήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Όταν, όμως, βλέπεις ότι δεν μπορεί να γίνει, είναι δύσκολο. Είμαι χαρούμενος, συνολικά έπαιξα καλά. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα. Μπορώ, ωστόσο, να παίξω και πολύ χειρότερα, με κανένα τουρνουά πριν. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φέντερερ, Ελπίζω,fenterer, elpizo