Φαβορί ο Βασίλης Δημητρίου για το ντέρμπι τίτλου

Το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων που θα καθορίσει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή, άρχισε από το βράδυ της Κυριακής. Μόλις ολοκληρώθηκαν τα ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ και Απόλλων-Ανόρθωση, με τους πρωτοπόρους να φεύγουν νικηφόρα και να προετοιμάζουν το έδαφος για το επικείμενο σούπερ ντέρμπι τίτλου.

Όλοι θέλουμε να διεξαχθεί ένα ακριβοδίκαιο ντέρμπι και ο καλύτερος να κερδίσει. Από την υψηλότερη βαθμίδα της Ομοσπονδίας, μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιρόφιλο. Και προκειμένου να συμβεί αυτό, θα πρέπει πρώτα να εξαφανιστεί η οποιαδήποτε προκατάληψη.

Αναπόφευκτα, την πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο άρχοντας του μεγάλου αγώνα, που θα πρέπει να διαθέτει τις ικανότητες και όλα τα κριτήρια, προκειμένου να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και να διασφαλιστεί το 50-50.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.sigmalive/sports.com, η Ομοσπονδία προορίζει τον Βασίλη Δημητρίου για να διευθύνει το ντέρμπι τίτλου. Τη δεδομένη στιγμή, ο κ. Δημητρίου θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να πάει στη Λευκωσία και να προσθέσει ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι στο βιογραφικό του. Ως δεύτερη, αλλά κάπως απομακρυσμένη επιλογή (σήμερα), είναι ο Λεόντιος Τράττος. Οι πληροφορίες μας αυτά αναφέρουν, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπει κάποιος τρίτος σφήνα ανάμεσα στους δυο διαιτητές.

Ενδεχομένως να ενημερωθούν και οι δυο ομάδες προτού γίνουν οι ανακοινώσεις την Παρασκευή από την ΚΟΠ, προκειμένου να μην υπάρξουν οποιεσδήποτε αντιδράσεις.

Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, ώστε ο άρχοντας της αναμέτρησης να έχει όλο τον χρόνο να προετοιμαστεί ψυχολογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα