Φαντασμαγορική τελετή για την 40η επέτειο του CIM

Το Cyprus Institute of Marketing-The Cyprus Business School (CIM) ανακοινώνει την διοργάνωση Τελετής για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την Ίδρυση του την Πέμπτη 7 Ιούνιου και ώρα 8μμ, στους κήπους του Χίλτον Παρκ.

Η Τελετή τέθηκε υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής,

ο Υπουργός Παιδείας &Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Βουλευτές, επιφανή στελέχη των κυπριακών επιχειρήσεων και απόφοιτοι του CIM. Στην Τελετή προσκλήθηκαν επίσης συνεργάτες του CIM από περισσότερες από 10 χώρες και θα παρευρεθεί και ο Vice-Chancellor του κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου, University of West London.

Μετά την Τελετή θα πραγματοποιηθεί φαντασμαγορική δεξίωση με Live Cooking Stations προσφέροντας εκλεκτά εδέσματα από τις πιο διάσημες διεθνείς κουζίνες ενώ θα προσφέρεται Glenfiddich whiskey, Hendricks Gin και θα υπάρχει επιλογή από επιλεγμένα κυπριακά και ελληνικά κρασία. Την μουσική επιμέλεια ανέλαβε το διάσημο συγκρότημα «Moon Indigo».

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) συμπληρώνει αισίως το 2018 40 χρόνια πρωτοπορίας σαν το 1ο Κυπριακό Business School και σαν ένα από τα κορυφαία ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής. Οι απόφοιτοι του αριθμούν πέραν των 10,000 σε 50 χώρες και πλέον και ηγούνται σήμερα των κορυφαίων επιχειρήσεων. Τα τελευταία 40 χρόνια μετρά σωρεία διεθνών διακρίσεων και η συνεισφορά του στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας θεωρείται ως θεμελιώδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα