Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα για τη Μ. Γιουνάιτεντ (vid)

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία περιοδεύει στην Αυστραλία. Η αγγλική ομάδα κέρδισε 2-0 την Περθ, σε ένα κατάμεστο γήπεδο που πήγε να θαυμάσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Σόλσκιερ. Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και από τους γηπεδούχους προς τιμή της Μάντσεστερ. 

Στο παιχνίδι, το οποίο ήταν το πρώτο για τη Γιουνάιτεντ στη φετινή καλοκαιρινή της προετοιμασία, ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν εκείνος που στο 60ο λεπτό με ωραίο γυριστό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ, για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης

ο νεαρός, Τζέιμς Γκάρνερ (αμέσως μετά την είσοδό του με αλλαγή) με μακρινό σουτ, γράφοντας το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση.

Έκαναν ντεμπούτο στο δεύτερο ημίχρονο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Μάντσεστερ, Ντάνιελ Τζέιμς και Γουάν – Μπισάκα, έμεινε εκτός ο Λουκάκου λόγω μικρού προβλήματος.

Οι 11 με τους οποίους ξεκίνησε η Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταλότ, Τουανθέμπε, Τζόουνς, Γιάνγκ, Αντρέας Περέιρα, Μάτιτς, Τσονγκ, Λίνγκαρντ, Τζέιμς, Μαρσιάλ

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Σόλσκιερ στο δεύτερο ημίχρονο: Περέιρα, Γουάν – Μπισάκα, Σμόλινγκ, Μάρκος Ρόχο, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μάτα, Γκόμες, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ.

I guess that’s what you call a pre match warm up  pic.twitter.com/LMfSBrAv41

Mike Phelan (@Mike_Phelan_1) July 13, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα