Φάντασμα σε μαγαζί στη Παλιά Λευκωσία;Συμπεράσματα δικά σας!

Αναγνώστης του Sigmalive απέστειλε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο φωτογραφίες που απαθανάτισε πριν 3 μέρες στην Παλιά Λευκωσία και έχουν κάτι πολύ περίεργο!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που μας απέστειλε ο αναγνώστης μας Δημήτρης Λούτσιος, ο οποίος ερασιτεχνικά ασχολείται με το χόμπι της φωτογραφίας στον ελεύθερο του χρόνο, στις εικόνες απεικονίζεται μία παράξενη φιγούρα σε μαγαζί στην παλιά Λευκωσία.

Ο κύριος Λούτσιος, σε επικοινωνία με το Sigmalive,

ανέφερε ότι όταν επέστρεψε στο σπίτι και έβλεπε το αρχείο του, διαπίστωσε ότι στη φωτογραφία του υπήρχε η παράξενη φιγούρα.

Τις εν λόγω φωτογραφίες απαθανάτισε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας και ειδικότερα κοντά στην πύλη Αμμοχώστου. Απεικονίζεται η είσοδος μαγαζιού στην παλιά Λευκωσία, το οποίο μάλιστα αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως ταβέρνα.

Ο Δημήτρης Λούτσιος μας απέστειλε τις φωτογραφίες -και τον ευχαριστούμε- χωρίς να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για φάντασμα, αλλά προς προβληματισμό για την περίεργη φιγούρα! Τονίζει, παράλληλα, ότι δεν προέβη στην παραμικρή επεξεργασία των φωτογραφιών!

Δείτε τις φωτογραφίες στην πιο κάτω gallery, με τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα