Φαντάρος: «Σκέφτομαι να πάω σπίτι μου»

Έντονος παρουσιάστηκε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας στην ΚΟ Γιώργος Φαντάρος, αναφορικά στις ποινές για τις δηλώσεις παραγόντων. Ανάμεσα σε άλλα τόνισε πως θα πρέπει να τροποποιηθεί ο κανονισμός αυτός τονίζοντας παράλληλα.

Πρώτη τοποθέτηση: «Είμαι αρκετά προβληματισμένος. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και το συμβούλιο και σκέφτομαι να πάω στο σπίτι μου. Το τελευταίο διάστημα βλέπω πράγματα και συνέχεια διαφωνώ. Με εκπλήττει και η στάση πολλών που όταν βρεθούν κατ΄ ίδιαν, λένε άλλα και στις συζητήσεις στην ΚΟΠ,

λένε διαφορετικά. Ξέρω ηγεσίες σωματείων που άλλα δημοσιοποιούν και άλλα πράττουν»

«Η ευθύνη ξεκινά από τους προέδρους»Στη συνέχεια ο Γιώργος Φαντάρος τόνισε: «Η τεράστια ευθύνη ξεκινά από τους προέδρους των ιδίων των σωματείων. Ο κάθε πρόεδρος πράττει αναλόγως των σωματειακών συμφερόντων, αλλά και όπου φυσήξει ο άνεμος, ακολουθούν την ανάλογη τακτική. Πόσο καιρό θα κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας; Δεν υπήρξε τέτοια ψηφοφορία για να παρθεί απόφαση. Για αυτό έχω ετοιμάσει πρόταση με την οποία τους λέω ότι άμεσα πρέπει να τροποποιηθεί το άρθρο 7. Εισηγούμαι μείωση των ποινών αλλά και του τρόπου αποπληρωμής. Αυτός που το έγραψε ήθελε να προστατέψει το άθλημα, όμως φτάσαμε στα όρια της λογοκρισίας. Καταπατούμε τα όρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γιατί να μην μπορώ να πω ότι ο διαιτητής ήταν απαράδεκτος»; ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο κ. Φαντάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα