Φανιέρος:"Πώς θα παίξουν χωρίς να ξέρουν τι γίνονται τα παιδιά τους;"

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος σε δηλώσεις του στο "SuperSporfm 104.0" αναφέρθηκε για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί και για την επιθυμία των ποδοσφαιριστών να φύγουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι, να μείνουμε στα σπίτια μας, όλες οι ηλικίες θα έχουν πρόβλημα. Ένας φίλος μου που γυμναζόταν και δεν κάπνιζε τον έριξε κάτω ο κορωνοϊός. Αν βάλουμε το ποδόσφαιρο σε αρχική μοίρα και την υγεία σε δεύτερη, τότε δεν είμαστε σοβαροί» ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του Ερμή στον Super Sport FM.

Ερωτηθείς

για το αν μπορούν να επιστρέψουν στη δράση έπειτα από ένα μήνα αποχής από τις προπονήσεις ο Λούκας Φανιέρος αποκρίθηκε: «Θέλουν ένα μήνα προετοιμασία το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές. Αν πάνε με αυτό το άγχος, θα θέλουν έξι μήνες να φέρουν τα ίσια τους. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να εξελιχθούν όπως τα λένε. Το παιδί, για το οποίο σας είπα πριν, πήγε στην Ελλάδα με έναν φίλο του, επέστρεψαν και μετά από 4-5  μέρες τον έπιασε η κόπωση, έκαναν τις αναλύσεις και ήταν θετικός. Κόλλησε ολόκληρη η οικογένεια του. Πρέπει να μάθουν όλοι τις συμβαίνει για να προλάβουμε το κακό».

«Πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις, να ξέρουν οι ποδοσφαιριστές πότε θα φύγουν να πάνε στις χώρες τους για να δουν τα παιδιά τους. Πώς θα παίξουν  χωρίς να ξέρουν τι γίνονται τα παιδιά τους; Εμείς έχουμε 8 ποδοσφαιριστές ξένους μόνους στο διαμέρισμα και θέλουν να πάνε να δουν τα παιδιά τους. Δεν ξέρω αν μπορούν να τους δεχθούν οι χώρες τους. Τους στείλαμε κάποια λεφτά για να περάσουν κάποιες μέρες. Πρέπει να βγει μια απόφαση...χθες», συνέχισε ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων».Αν ακυρωθεί το πρωτάθλημα θα είμαστε στην α΄ κατηγορία αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Μπορεί αυτό να μην συμφέρει σε κάποιους αλλά πρέπει να δούμε το συνολικό συμφέρον".

Ερωτηθείς αν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ΚΟΠ για τις τελευταίες εξελίξεις ο Λούκας Φανιέρος αποκάλυψε: «Μίλησα μαζί του ναι, είναι προβληματισμένος ο κ. Κούμας. Τον ρώτησα γιατί διέκοψε το πρωτάθλημα χωρίς να ξέρουμε τη σοβαρότητα και μου είπε: τι θέλεις να γίνει; Να πεθάνει κάποιος και να τα ρίξουν όλα πάνω μου όπως κάνουν πάντα;».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φανιέρος Πώς,fanieros pos