"Υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιοι παίκτες θα ζητήσουν να φύγουν"

O πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας,Θουκής Θουκυδίδης μίλησε στο "SuperΣπορfm 104.0" για την κατάσταση που επικρατεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

"Μας προβληματίζει πως θα προχωρήσουμε. Πολλά πράγματα δεν λέχθηκαν. Μέχρι τέλος του Ιούνη να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Είναι εφικτό αυτό; Αν μέσα του Απρίλη ξεκινήσουν οι προπονήσεις και ξεκινήσει αρχές Μαΐου, τότε μπορεί

το πρωτάθλημα να τελειώσει τέλος Ιουνίου. Χθες λέχθηκε από μένα ότι θεωρείται αυτό το πράγμα είναι πολύ αισιόδοξο.

Τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η ΚΟΠ θα μας στείλει κάποια σενάρια, χρονοδιαγράμματα κτλ. Ζητήσαμε από την ΚΟΠ μια συνάντηση για να ξεκαθαρίσουμε όλοι μας πως προχωρούμε παρακάτω. Πέραν από το αγωνιστικό, υπάρχει και το οικονομικό.

Σημαίνει ένας μήνας περισσότερο συμβόλαιο.

Θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε; Οι παίκτες μας είναι άνθρωποι. Ήδη έχουμε κάποιες ενδείξεις ότι κάποιοι παίκτες θα ζητήσουν να φύγουν. Έχουμε παίκτη από το Λονδίνο, η οικογένεια του είναι εκεί και αυτός είναι εδώ. Με ποια διάθεση ένας παίκτης κάθεται στην Κύπρο για να περιμένει την επανέναρξη;

Είμαστε σε μια κατάσταση ανησυχητική. Ίσως πάρουμε δραστικές αποφάσεις ότι και αυτό σημαίνει. Δεν αποκλείω να κουβεντιάσουμε να μην γίνει το δεύτερο γκρουπ. Στο δεύτερο γκρουπ τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν παίζεται θέση στην Ευρώπη, πρωτάθλημα κτλ. Τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχουν πολλές πτυχές.".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπάρχουν,yparchoun