Φανιέρος: «Αν ηττηθεί σήμερα ο Ολυμπιακός, πέφτει κατηγορία»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Λούκας Φανιέρος στο Ράδιο Πρώτο. Δεν δίστασε, μάλιστα, να δηλώσει πως αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί σήμερα από την ΑΕΛ, θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Παράλληλα, τόνισε πως η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Άρη, Σαλαμίνα και Ερμή.

Σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, εξέφρασε την άποψη ότι όποιος κερδίσει το αυριανό ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, θα στεφθεί πρωταθλητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

του:

Για το σημερινό ματς με την Αλκή είπε: «Είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες και πάμε να το κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την παρουσία του Καϊάφα στην ομάδα είπε: «Ακόμα δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή. Είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά βλέπουμε τη διαφορά».

Αγωνιστικά πού αναμένεται βελτίωση: «Περιμένουμε με τους παίκτες που ήρθαν να βάζουμε περισσότερα γκολ. Στο περασμένο παιγνίδι βάλαμε τέσσερα γκολ. Μακάρι να αρχίσει αυτή η ροή, γιατί υστερούσαμε στο γκολ».

Για το φιλικό με την Παρτίζαν: «Είναι εις μνήμη του πατέρα μου. Έχουμε φιλικές σχέσεις με την Παρτίζαν και μπορεί να δείτε στο μέλλον παίκτες από την Παρτίζαν στον Ερμή. Προσπαθούμε να κάνουμε ανοίγματα για να φέρνουμε παίκτες αξίας».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Ερμή: «Αυτή η χρονιά ήταν αποτυχημένη, αλλά προχωρούμε. Αλλάξαμε τους στόχους μας και είμαστε εδώ για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να μείνουμε στην κατηγορία».

Για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς: «Σε 1-2 παιγνίδια θα δούμε και τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και ειδικά στα κάτω διαζώματα: «Αν χάσει σήμερα ο Ολυμπιακός, θα είναι ο επόμενος που θα πάει στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός, θα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για τη μάχη της παραμονής, είπε επίσης: «Είμαστε εμείς, ο Άρης και η Σαλαμίνα… Η Πάφος νομίζω θα ανέβει. Εμείς δεν είμαστε ήσυχοι και βλέπουμε τι θα κάνουμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Αύριο θα κριθεί. Όποιος κερδίσει στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, θα πάρει τον τίτλο. Δεν έχει άλλη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα».

Για την ταυτοποίηση οπαδών: «Προσωπικά, νομίζω έχουν ευθύνη οι αρμόδιοι που ασχολούνται με το θέμα. Εδώ και τρία χρόνια προσπαθούν να επιβάλουν την κάρτα φιλάθλων και δεν μπορούν. Είτε το κάνεις είτε δεν το κάνεις και τελειώνεις. Η ζωή προχωρά και πάμε παρακάτω. Είδατε να γίνει κάτι με το κούρεμα καταθέσεων; Εγώ νομίζω να πάρουν μια απόφαση και να προχωρήσουμε. Μπορεί να είναι και κομματικό το θέμα. Αν βγει απόφαση από το Υπουργικό, θα γίνει η δουλειά. Νομίζω καθυστερούν για δικές τους σκοπιμότητες».

Αν διώξει κόσμο από τα γήπεδα η κάρτα οπαδών;

«Θα διώξει κόσμο, αλλά θα φέρει άλλον κόσμο. Μας ενοχλεί που δείχνουμε ταυτότητα, ενώ που ταξιδεύουμε και που περνάμε τα σύνορα δεν μας ενοχλεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα