Φανιέρος: "Έχουν γνώση οι φύλακες"

Η μεγάλη νίκη σε βάρος του Απόλλωνα, επανέφερε τον Ερμή σε τροχιά Ευρώπης. Οι «φτεροπόδαροι» κοίταξαν στα μάτια το μεγάλο τους αντίπαλο και έστειλαν σαφέστατο μήνυμα και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Ο Πρόεδρος του Ερμή μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το χθεσινό παιγνίδι αλλά και για τη συνέχεια. Ο Λούκας Φανιέρος ευχαρίστησε τον κόσμο του Απόλλωνα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς παρατράγουδα και ζημιές.

«Το παιγνίδι με τον Απόλλωνα αποτελεί παρελθόν. Πετύχαμε σπουδαία νίκη, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δύσκολη και μακρά

συνέχεια. Τη ζημιά που πάθαμε μετά τη νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ (έκανε δυο σχεδόν μήνες να κερδίσει ο Ερμής) δεν πρόκειται να την υποστούμε ξανά. Έχουν γνώση οι φύλακες. Θα πάμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συγκεντρωμένα, προσγειωμένα και παθιασμένα για να πάρουμε τη νίκη».

Η μεγάλη βελτίωση της ομάδας στο χθεσινό παιγνίδι που οφείλεται;«Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ότι για να διεκδικήσουν την 3η θέση θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοση τους. Η Ευρώπη είναι μεγάλο κίνητρο και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα πλέι οφ».

Καταλήγοντας ο κ. Φανιέρος ευχαρίστησε τον κόσμο του Απόλλωνα και τόνισε ότι με τέτοιες συμπεριφορές το ποδόσφαιρο μπαίνει σε σωστή βάση«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Απόλλωνα που έδειξαν σωστή συμπεριφορά. Αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς παρατράγουδα και ζημιές και είναι προς τιμή τους. Με τέτοιες συμπεριφορές το ποδόσφαιρο μας μπαίνει σε σωστή βάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα