Φαν ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν θα ξεπεράσει ποτέ τον Μαραντόνα»

Την άποψή του ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φτάσει ποτέ τον Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, ο οποίος μεταξύ άλλων έσπευσε να αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συνέντευξη στην εφημερίδα  Tuttosport  του Τορίνο εδωσε ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ.

Σε αυτή ο Ολλανδός πρώην αστέρας της Ρεάλ και του Άγιαξ μίλησε για τον ανταγωνισμό που υπήρχε ανάμεσα στον ίδιο και τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς: «Ήμασταν νέοι τότε και ο ιδύο, ήθελε να είναι ο Νο 1 και ήθελα το ίδιο. Δεν ήμασταν φίλοι,

αλλά ήμασταν συμπαίκτες στο γήπεδο. Ήταν Νο 9 και ήμουν το Νο 10», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο ίδιος έσπευσε να πλέξει το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οποίο είπε: «Δεν ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς ο καλύτερος παίκτης που έχω συνεργαστεί, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν τυχερός που έπαιζα μαζί του στη Ρεάλ. Μιλάμε για μια "μηχανή" ικανή να πετύχει 700 γκολ στην καριέρα του. Δεν θα υπάρξει ξανά άλλος παίκτης όπως αυτός ή ο Λιονέλ Μέσι. Παρεμπιπτόντως, προτιμώ τον Ρονάλντο, λόγω της νοοτροπίας του και επειδή κερδίζει παντού».

Παράλληλα, ο Ολλανδός παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε ακόμα και στον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο είπε ότι δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Ρομάριο ήταν το είδωλο μου, αλλά ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Πέτυχε κάτι το μοναδικό στην Νάπολι. Κέρδισαν μόνο δύο Scudetto στην ιστορία τους χάρη σε αυτόν. Ο Μέσι είναι πρωταθλητής αλλά, πιστέψτε με, αν θα πήγαινε σε έναν σύλλογο όπως το Αμβούργο, θα βελτιωνόταν αλλά δεν θα κέρδιζαν τίτλους όπως έκανε ο Ντιέγκο με την Νάπολι και την Αργεντινή. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Πηγή:sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα