Φαν Ντάικ: «Αυτό μας είπε ο Κλοπ στο ημίχρονο...»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αποκάλυψε τα εμψυχωτικά λόγια του Γιούργκεν Κλοπ στους παίκτες του στο ημίχρονο, με τον Γερμανό τεχνικό να τους ζητά να δείξουν πόσο πολύ θέλουν να προκριθούν στον τελικό του Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε μετά τα πρώτα 45' στο Θεράνα τη Λίβερπουλ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με 2-0 πίσω στο σκορ και να χάνει το προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο Άνφιλντ κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Ο Γερμανός τεχνικός έπρεπε να

γυρίσει τον "διακόπτη" και το έκανε, με τους κόκκινους να μπαίνουν δυναμικά στο δεύτερο μέρος και να φτάνουν σε μία μεγάλη ανατροπή που τους χάρισε το εισιτήριο του μεγάλου τελικού στο Champions League.

Μιλώντας στο BT Sports μετά τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ αποκάλυψε τα εμψυχωτικά που είπε στους παίκτες του ο Κλοπ:

"Μας είπε: "Παίξτε ποδόσφαιρο. Παίξτε για τη Λίβερπουλ όπως παίξατε όλη τη σεζόν. Πάρτε την μπάλα, κάντε πολλές κινήσεις με την μπάλα και να μείνετε πίσω από την τελευταία γραμμή άμυνας. Με την ταχύτητα που έχουμε μπορούμε να τους μπερδέψουμε και πρέπει να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε να πάμε στον τελικό". Παίξαμε τόσο καλά στο δεύτερο ημίχρονο".

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαν Ντάικ, Αυτό, Κλοπ,fan ntaik, afto, klop