Φ. Φαίδωνος: Η χειμωνιά για την Πάφο τελείωσε

Με το έργο της ανάπλασης των πλατειών γύρω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου ξεκίνησαν σήμερα τα έργα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε ότι η χειμωνιά για την Πάφο τελείωσε και ουσιαστικά από σήμερα εισέρχεται στην άνοιξη. Τα έργα, όπως είπε, ξεκίνησαν και η πόλη αλλάζει.

Η Πάφος, συνέχισε, θα ξαναγίνει μια πόλη περήφανη μια πόλη της προόδου και της ανάπτυξης που θα κοιτάζει μπροστά επιτρέποντας στους πολίτες της να σχεδιάσουν το αύριο και το μέλλον τους σε αυτή την πόλη.

Ο κ.

Φαίδωνος εξέφρασε την ελπίδα ότι με την έναρξη των έργων θα αρχίσουν να επιστρέφουν στην Πάφο νέοι άνθρωποι που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν και όλοι οι πολίτες να ευημερούν.

Αυτά τα έργα, συνέχισε, αποτελούν το έναυσμα για την έναρξη και έργων από τους ιδιώτες προκειμένου να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.

Ο Δήμαρχος Πάφου ζήτησε την κατανόηση των δημοτών για τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που θα υπάρξει για τα έργα σημειώνοντας ότι ο Δήμος και οι εργολάβοι θα εργαστούν σκληρά μέσα σε στενά χρονοδιαγράμματα σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα.

Ο Δήμος θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των εργασιών , συνέχισε, σημειώνοντας , ότι κατά την περίοδο υποβολής των προσφορών δεν υπήρξε καμία προσφυγή από ενδιαφερόμενους και αυτό φανερώνει την σωστή, όπως υπέδειξε, δουλειά που έγινε από τον Δήμο Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα