Έξι εμβληματικά brands της VF Hellas στο Nicosia Mall

Ta brands VANS®, THE NORTH FACE®, WRANGLER®, LEE®, REEF® KAI NAPAPIJRI® ανοίγουν τα πρώτα τους MONOBRAND Καταστήματα στην Κύπρο σε προνομιακούς χώρους του Nicosia Mall

Ο κατάλογος με τα επώνυμα brands που θα βρίσκονται στο πολυαναμενόμενο Nicosia Mall εμπλουτίζεται με την προσθήκη των Vans®, The North Face®, Wrangler®, Lee®, Reef® και Napapijri® που θα προσφέρουν στους επισκέπτες του μεγαλύτερου Mall

της πρωτεύουσας μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών.

Τα νέα brands που ανακοινώθηκαν ανήκουν στο δυναμικό χαρτοφυλάκιο της VF Hellas, θυγατρική εταιρία της VF Corporation. Η VF είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στο κόσμο που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα στους καταναλωτές. Ως μια παγκόσμια δύναμη, η VF είναι μια επιχείρηση που καλύπτει πολλές γεωγραφικές περιοχές και κατηγορίες προϊόντων διατηρώντας ένα μεγάλο αριθμό καναλιών διανομής, στα οποία έρχεται να προστεθεί το Nicosia Mall.

Στα τέλη του 2018, τα brands Vans, The North Face, Wrangler, Lee, Reef και Napapijri θα κάνουν μια εντυπωσιακή είσοδο στην κυπριακή αγορά, καλωσορίζοντας τα πρώτα τους monobrand καταστήματα στη Κύπρο. Με την προσθήκη των brands της VF, το Nicosia Mall αναδεικνύεται ως o απόλυτος προορισμός τόσο για τους λάτρεις του ubran lifestyle και του ποιοτικού denim όσο και για τους οπαδούς των action sports.

Η ασύγκριτη εμπειρία αγορών που θα προσφέρεται στα 82,000 τ.μ. του Nicosia Mall έχει ξεκινήσει να παίρνει μορφή και αναμένεται να προσφέρει κορυφαίες επιλογές στους καταναλωτές κάθε ηλικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα