Εξελίξεις για τον μικρό Άγγελο που ζει στο Μακάριο νοσοκομείο

Για εξελίξεις για τον μικρό Άγγελο που μέχρι τα 5 του χρόνια ακόμα ζει στην εντατική του Μακαρίου νοσοκομείου κάνει λόγο ανακοίνωση που εξέδωσε η Αλεξία Σακαδάκη, μέλος Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασίας Πολιτών.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε σήμερα ότι ο μικρός Άγγελος που φιλοξενείται στο Μακάριο Νοσοκομείο τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια, σύντομα θα μεταφερθεί σε νέο περιβάλλον με καλύτερες για το ίδιο και για την ηλικία του συνθήκες.

Σε σημερινές χωριστές συναντήσεις

που είχαμε με τον Διευθυντή του Μακάριου Νοσοκομείου και με τη Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, ζητήσαμε ενημέρωση για την υπόθεση του Άγγελου. Μας επιβεβαίωσαν ότι εντός των επόμενων ημερών ο μικρός Άγγελος θα ξεκινήσει να πηγαίνει και στο σχολείο.

Είχαμε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας και σε τακτά χρονικά διαστήματα ζητούσαμε ενημέρωση και επιμέναμε ότι το Κράτος είναι υπόχρεο να μεριμνήσει για την ποιότητα ζωής του παιδιού και να του παρέχει όλα όσα δικαιωματικά του ανήκουν. Ευχόμαστε η υπόθεση να έχει θετική κατάληξη για τον μικρό Άγγελο και αναμένουμε την μεταφορά του σε ένα υγειές περιβάλλον και σύντομα να γίνει αποδεκτός σε ανάδοχη οικογένεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα