Εξάσφαιρη "Μπαρτσα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η... Αγία Τριάδα της Μπαρτσελόνα έβαλε τα πέντε από τα έξι γκολ και η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 6-0 την Χετάφε στο "Καμπ Νόου", αυξάνοντας στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την Ρεάλ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα επέβαλε με το καλημέρα την κυριαρχία της και μετέτρεψε σε... σάκο του μποξ την Χετάφε, αρχής γενομένης από το 9ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιονέλ Μέσι.

Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 15' με τον Μπαμπά Ντιαβαρά και η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους "μπλαουγκράνα", οι

οποίοι έβαλαν τρία γκολ σε πέντε λεπτά (25' Λουίς Σουάρες με σουτ στην κίνηση, 28' Νεϊμάρ με σουτ, 30' Τσάβι).

Το δεύτερο μέρος άρχισε με γκολ του Μέσι, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν έδειχνε διατεθειμένη να σταματήσει, καθώς έχασε νέες ευκαιρίες στο 66' και το 72', ενώ στον αντίποδα η Χετάφε είχε δοκάρι στο 71'.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Άλβες (68' Μοντόγια), Μπαρτρά, Ματιέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς (46' Σέρχι), Τσάβι (59' Πέδρο), Ραφίνια, Μέσι, Λουίς Σουάρες, Νεϊμάρ.

Χετάφε (4-2-3-1): Γκουαΐτα, Αρόγιο, Αλέξις, Βελάσκες, Λάγκο, Λασέν, Ροντρίγκεθ (65' Άλεξ Φίλιπ), Λεόν (76' Εσκουδέρο), Μπουέντια, Ιντεστρόσα, Ντιαβαρά (49' Λόπεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα