ΑΠΟΕΛ: Τα τρία γκολ και η αντίδραση

Στον "Αρχάγγελο" μπορεί η προσοχή να είναι στραμμένη αποκλειστικά στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια, το οποίο θεωρείται άκρως σημαντικό για τη συνέχεια, ωστόσο κάποια στοιχεία από το ντέρμπι με την Ανόρθωσης χρίζουν σχολιασμού.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι η ομάδα δέχτηκε τρία γκολ στο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κάτι που ασφαλώς δεν πέρασε απαρατήρητο. Άλλωστε είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τους «γαλαζοκίτρινους» οι οποίοι διαθέτουν την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος με 20 γκολ

παθητικό.

Από την άλλη, ο Τόρστεν Φιν ασφαλώς και έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του αφού στις τρεις φορές που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, είχαν την απάντηση και έφεραν ισάριθμες φορές το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό που κρατούν επίσης στον Αρχάγγελο είναι το πάθος που έβγαλε η ομάδα, ειδικά στα τελευταία στάδια του αγώνα. Οι παίκτες του κ. Φινκ ανέβασαν την απόδοση τους «έκλεισαν» τους αντιπάλους στα καρέ τους και κυνήγησαν μετά μανίας το τρίτο γκολ το οποίο τελικά ήρθε στο 89’, ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να τα φέρουν όλα τούμπα και να αποδράσουν από τη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς, εάν ο Τζιμπούρ ήταν εύστοχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα