Εξαγγελία υποψηφιότητας για Βουλευτικές εκλογές – Η ανακοίνωση

Εξαγγελία υποψηφιότητας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσε η κυρία Άννα Κοσμά.

Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Άννα Κοσμά γνωστοποίησε την πρόθεση της να διεκδικήσει θέση στην Κυπριακή Βουλή, μέσα από το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

Η ανακοίνωση

Αγαπητές συμπολίτισσες , αγαπητοί συμπολίτες.

Ανακοινώνω και σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητα

μου στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το  ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.

Θέλω να αγωνιστώ με πάθος για την ανάπτυξη της πόλης και της επαρχίας μας.
Θέλω να υπηρετήσω εσάς και τον τόπο μας.

Μετά από αρκετά χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά πιστεύω πως ήλθε η ώρα, μαζί με σας, εφόσον με εμπιστευθείτε να εκλεγώ στη βουλή μας, να συμβάλω μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή να πάμε τον τόπο μας κι άλλο μπροστά , με συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και ήθος.

Σήμερα ξεκινά για εμένα και την ομάδα μου ένα όμορφο ταξίδι με πολλές συζητήσεις, συναντήσεις και συνεργασία μαζί σας, ώστε όλοι μαζί να καταρτίσουμε το σχέδιο μας και να εντοπίσουμε τις επιθυμίες σας για την επόμενη ημέρα η οποία θα είναι ακόμα πιο απαιτητική σε ένα σύνθετο περιβάλλον, μέσα στο οποίο τη θέση της πόλης, της επαρχίας μας και της Κύπρου καλούνται να καθορίσουν άνθρωποι με γνώσεις και πίστη σε ένα καλύτερο αύριο με πρόοδο και ευημερία.
Ζητώ τη στήριξη σας σε αυτό το ταξίδι μας τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στο συνδυασμό μας το Δημοκρατικό Συναγερμό του οποίου η διακυβέρνηση είναι η πιο αξιόπιστη για τον τόπο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα