Κρούσμα κορωνοϊού στη Λέγκια πριν τον αγώνα με την Ομόνοια!

Τέσσερις μέρες πριν την εντός έδρας αναμέτρησή της με την Ομόνοια στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ η Λέγκια Βαρσοβίας ενημέρωσε επίσημα πως ποδοσφαιριστής της διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19.

Ο πολωνικός σύλλογος αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε απομόνωση από τις 18 Αυγούστου, το πρώτο τεστ την επόμενη μέρα ήταν αρνητικό, όμως σε νέα εξέταση που έγινε την Παρασκευή (21/8)

διαγνώστηκε θετικός. Τούτου δοθέντος ο εν λόγω ποδοσφαιριστής (σ.σ. δεν κατονομάζεται) θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Ομόνοια, καθώς θα τελεί υπό περιορισμό.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ως αποτέλεσμα του ελέγχου RT-PCR για τον ιό SARS-CoV-2 που πραγματοποιήθηκε στις 21 Αυγούστου, ένας από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας διαγνώστηκε με θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από ιατρική συμβουλή, ο ποδοσφαιριστής θα απομονωθεί. Ο σύλλογος τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και ενημέρωσε τις αρμόδιες κρατικές αρχές, τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών Πολωνίας και την Ομοσπονδία για την εξέλιξη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Λέγκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα