Έβρος: Νεκρή η μητέρα και το ένα παιδί από οικογένεια που αγνοείτο

Νεκρή βρέθηκε η μητέρα και το ένα παιδί απ' τους μετανάστες που αγνοούνταν.

Το άψυχο σώμα της 36χρονης μητέρας και του ενός έτους παιδιού της βρέθηκε από τις τουρκικές αρχές πριν από περίπου μία ώρα στις όχθες του ποταμού Έβρου, στο χωριό Saclimuselim, που βρίσκεται απέναντι από το Ρήγιο του Δήμου Διδυμοτείχου, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ. Η μοίρα των άλλων δύο παιδιών παραμένει άγνωστη.

Οι αρχές πραγματοποιούσαν από εχθές έρευνες για τον εντοπισμό της Αν Χατισέ Αχτσαμπάι και των τριών παιδιών της οι οποίοι αγνοούντο από τα ξημερώματα

της Πέμπτης, όταν η βάρκα με την οποία επιχειρούσαν να διασχίσουν τον Έβρο ανετράπη. Ο σύζυγος της Χατισέ, Μουράτ Ακτζαμπάι, και άλλα τέσσερα άτομα κατάφεραν να βγουν στην ακτή.

Ο κ. Ακτζαμπάι, έκτοτε, απευθύνει εκκλήσεις για να ενταθούν οι έρευνες των αρχών αλλά και για βοήθεια από όποιον μπορεί.

Πηγή: news247.gr

"My name's Murat Akcabay. On the night of July 18th, our boat capsized on Maritsa River. My wife and 3 sons have been lost ever since. No word for the last 17 hours. Authorities seem not to show enough sensitivity. I call out to everyone to hear my voice and help my family..." pic.twitter.com/2dDB73yb0D

— Seyfi (@sakirdek) July 19, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα