Ευρώπη...όμως υπάρχει δίψα για τρόπαιο

Η έξοδος στην ευρώπη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για την Ανόρθωση.

Όμως παράλληλα υπάρχει μεγάλη δίψα στην Ανόρθωση και για το τρόπαιο της Κυπέλλου. Άλλωστε η τελευταία χρονιά που το κατέκτησε ήταν την περίοδο 2006-07 απέναντι στην Ομόνοια. Οι Ανορθωσιάτες χωρίς καμία αμφιβολία είναι ικανοποιημένοι που θα δουν την ομάδα τους ξανά αγωνιζόμενη στην ευρώπη, όμως απο την άλλη θέλουν να πανηγυρίσουν και ένα τρόπαιο μετά απο αρκετά χρόνια. Έτσι ο επαναληπτικός στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα θεωρείται για πολλούς στην Ανόρθωση ο αγώνας της χρονιάς. Αν πάρει

την πρόκριση θα είναι ένα βήμα απο τον τελικό. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι η ομάδα θα δείξει χαρακτήρα και θα πανηγυρίσει την πρόκιση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο αυτόν τον αγώνα.

Πάντα .ενα τρόπαιο είναι μια τεράστια πρόκληση. Για αυτό την Τετάρτη οι Ανορθωσιάτες προσδοκούν ότι ζήσουν μεγάλες στιγμές και ελπίζουν ότι η ομάδα τους θα τους δώσει την ευκαιρία φέτος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπελλου. Θέλουν να γυρίσουν σελίδα και η επιστροφή στους τίτλους θα είναι κάτι φανταστικό για όλους τους Ανορθωσιάτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα