Ευρωπαϊκό έργο Refitting Machine: Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (STEM)

Η Eurosuccess Consulting και τα μέλη της κοινοπραξίας του έργου Refitting Machine, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+ οργανώνουν τριήμερο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στην εκπαίδευση θα παρουσιαστεί το έργο Refitting Machine, οποίο στοχεύει να συμβάλει στην παροχή ψηφιακών δεξιοτήτων και την ενθάρρυνση της εισόδου ή επιστροφής στο εργατικό δυναμικό, μέσω πολλαπλών προσεγγίσεων και μαθητικών πλαισίων, με έμφαση τον τομέα της επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής και μαθηματικών (STEM).

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για

τη βιομηχανία 4.0, ανακαίνιση μηχανών και το Arduino και θέλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας γύρω από τον κλάδο της Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών, τότε κάντε εγγραφή στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα!

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ψηφιακά εργαλεία και το εκπαιδευτικό υλικό του έργου, να γνωριστούν με άλλα άτομα από την Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία και την Κύπρο και να συμμετέχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες.

Ημερομηνίες: 08, 09, και 10 Σεπτεμβρίου 2021

Για το πλήρες πρόγραμμα της εκπαίδευσης πατήστε εδώ!

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν!

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στα αγγλικά!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22420110 ή μέσω email στο [email protected]

*Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting, συμμετέχει, ως συντονιστής και εταίρος, σε διάφορα έργα κάτω από Ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες όπως Lifelong Learning, ERASMUS + και Justice ως επίσης είναι ένας από τους φορείς αξιολόγησης για προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο διαφόρων προγραμμάτων της ΕΕ. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ). 

Keywords
Τυχαία Θέματα