Ευρωεκλογές: Σοβαρές σκέψεις Φουρλά να κατέβει υποψήφιος

Δεύτερες σκέψεις για να κατέλθει τελικά ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές φέρεται να κάνει ο Λουκάς Φουρλάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο γνωστός δημοσιογράφος προβληματίζεται έντονα για το ενδεχόμενο να κατέλθει ως αριστίνδην υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ.

Ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση στην Πινδάρου, η οποία ειρήσθω εν παρόδω επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιό της.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε για να καταγραφεί

η δυναμική των πιθανών υποψηφίων του ΔΗΣΥ, ο Λουκάς Φουρλάς «σάρωσε».

Ωστόσο, ο ίδιος, τη δεδομένη στιγμή φέρεται να ζυγίζει όλα τα δεδομένα και αναμένεται σύντομα να δώσει την τελική του απάντηση. Πάντως, αξίζει να υπογραμμιστεί ότι κομματικοί κύκλοι θεωρούν την υποψηφιότητα του δεδομένη, κάτι που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται από τον στενό του κύκλο.

Το απόγευμα της Τρίτης (29/1) το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ είχε προγραμματισμένη συνεδρία, έχοντας στην ατζέντα το ζήτημα των ευρωεκλογών.

Στις 15 Φεβρουαρίου αναμένεται να υποβληθούν οι υποψηφιότητες. Στο ενδεχόμενο όμως που οι υποψήφιοι ξεπερνούν τους έξι, τότε θα διεξαχθεί εσωκομματική εκλογική διαδικασία στις 23 Φεβρουαρίου, εντός του πολιτικού γραφείου, για να αναδειχθεί η τελική εξάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τη θέση του στην Ευρωβουλή έχει εκφράσει ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος, Λευτέρης Χριστοφόρου.

Από εκεί και πέρα υποψήφιος θα είναι και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος ωστόσο δεν έχει ακόμη εξαγγείλει.

Υποψήφια θα είναι και η βουλευτής Λεμεσού Ελένη Σταύρου, η οποία ήδη έχει εξαγγείλει την υποψηφιότητά της.

Αναφορικά με την Στέλλα Κυριακίδου, η ίδια θεωρείται βέβαιο ότι θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Στυλιανίδη στη θέση του Ευρωπαίου Επίτροπου.

Στον ΔΗΣΥ επιθυμούν όπως συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο και στο ενδεχόμενο που εκλεγεί να εγκαταλείψει τη θέση. Η ίδια, ωστόσο, φέρεται να έχει σοβαρές ενστάσεις, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολιτικά έντιμο απέναντι στους ψηφοφόρους της.

Παράλληλα, το καινούργιο όνομα που μπήκε στο κάδρο για τον ΔΗΣΥ φέρεται να είναι αυτό του πρώην αντιπροέδρου του ΔΗΚΟ Χρήστου Πατσαλίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα