Τραγωδία στο κέντρο Λευκωσίας:Πυρκαγιά σε υποστατικό-Νεκρή γυναίκα

Τραγωδία στο κέντρο της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε υποστατικό, στο κέντρο της πόλης. Όπως αναφέρει η πρώτη ενημέρωση είχε προηγηθεί φωτιά σε υποστατικό στην οδό Κωστάκη Παντελίδη.

Πιο συγκεκριμένα το μήνυμα στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε καφεστιατόριο ήταν γύρω στις 02.40 τα ξημερώματα. Κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την Δύναμη εντοπίστηκε η νεκρή γυναίκα.

Σημειώνεται ότι πάνω από το υποστατικό υπάρχουν διαμερίσματα.

Στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής για περαιτέρω

διερεύνηση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Η ώρα 02.49 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφεστιατόριο στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας στην οδό Κωστάκη Παντελίδη (Πλατεία Σολωμού) στη Λευκωσία. Εκτός από την πυρκαγιά προκλήθηκε και έκρηξη με μεγάλο οστικό κύμμα. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας με 4 συνολικά στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.10.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν με καπνούς και θερμά αέρια διαμερίσματα στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας μέσω του φωταγωγού. Ένοικοι των πιο πάνω διαμερισμάτων εγκατέλειψαν έγκαιρα τον χώρο.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανευρέθηκε 1 νεκρό άτομο σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνούνται σε συνεργασία με την Αστυνομία .

Keywords
Τυχαία Θέματα