Έβγαλαν μαχαίρια ΓΕ-ΓΓ ΠΟΕΔ:"Έπρεπε να ντρέπεσαι-Περί χρημάτων.."

Στα άκρα οδηγείται η δημόσια αντιπαράθεση του Γενικού Ελεγκτή και του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΔ. Οδυσσέας Μιχαηλίδης και Χάρης Χαραλάμπους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάζουν κατηγορίες, με την κόντρα να συνεχίζεται για δεύτερο 24ωρο.

Μέσω Twitter, ο Γενικός Ελεγκτής ανέφερε χθες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των εκπαιδευτικών οργανώσεων με τον ΠτΔ, ότι «Οι προσαυξήσεις δεν δικαιολογούνται, αλλά τις βλέπουμε ως αναγκαίο κακό, όταν έχεις να χειριστείς συντεχνίες που περί χρημάτων ποιούν αγώνα».

lang="el">Νοουμένου ότι η Κυβέρνηση θα παραμείνει σε θέσεις αρχών καί όταν αρχίσει ο πλήρης διάλογος, οι σημερινές προτάσεις της είναι θετικές. Οι προσαυξήσεις δεν δικαιολογούνται αλλά τις βλέπουμε ως αναγκαίο κακό όταν έχεις να χειριστείς συντεχνίες που περί χρημάτων ποιούν αγώνα.

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) August 23, 2018

Από την πλευρά του, ο Χάρης Χαραλάμπους απάντησε λέγοντας: «κ. Γ. Ελεγκτή, είσαι για κλάματα! Επειδή κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια (10.000 ευρώ τον μήνα μισθό).

Ο Γ.Γ. της ΠΟΕΔ, εξάλλου, επανήλθε αναφέροντας: "κ. Ελεγκτή, πάλι έπεσες έξω! Οι 3 εκπαιδευτικές οργανώσεις απάντησαν ομόφωνα ΟΧΙ! Χάρισμά σου η προσαύξηση".

Έπρεπε να ντρέπεσαι, τουλάχιστον, να μιλάς για εμάς!», για να επανέλθει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέφερε «Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, που θεωρεί ότι δικαιούται να καθυβρίζει, θα συμφωνήσει ότι περί χρημάτων ο αγών και όχι περί της παιδείας, όταν διαβάσει το άρθρο του Προέδρου της ΠΟΕΔ και την ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ στις 19.12.2012».

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ που θεωρεί οτι δικαιούται να καθυβρίζει θα συμφωνήσει ότι περί χρημάτων ο αγών και όχι περί της παιδείας, όταν διαβάσει το άρθρο του Προέδρου της ΠΟΕΔ και την ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ στις 19.12.2012 pic.twitter.com/iOtlOBfjHN

— Odysseas Michaelides (@OMichaelides) August 24, 2018

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Αυγούστου, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις αποφάσισαν από κοινού να απορρίψουν ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Έβγαλαν, ΓΕ#45ΓΓ ΠΟΕΔ Έπρεπε, #45Περί,evgalan, ge#45ng poed eprepe, #45peri