Έτσι βρήκε τον τάφο του παιδιού της - Ανακρίθηκε η κόρη της!

Λεηλάτησαν τον τάφο του παιδιού της για να την εκδικηθούν για προσωπικές διαφορές, όπως καταγγέλλει στην Αστυνομία αλλά και στο Sigmalive, η μάνα που αντίκρισε τον τάφο του παιδιού της λεηλατημένο, στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν χθες, Πέμπτη, στο κοιμητήριο Κάτω Πολεμιδιών, όταν η πρώην γυναίκα και η μητέρα του θανόντος Α.Σ, αντίκρισαν τον τάφο του λεηλατημένο.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο κοιμητήριο πρωί πρωί για ν’ ανάψουν το καντήλι του νεκρού, ο οποίος «έφυγε» τον Οκτώβριο

του 2016. Η κατάσταση του τάφου προκάλεσε σοκ στις δύο γυναίκες, οι οποίες ξέσπασαν σε λυγμούς, μη μπορώντας να πιστέψουν την εικόνα που έβλεπαν.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το Sigmalive και παρουσιάζει πιο κάτω, είναι ενδεικτικές:

Η μητέρα και η πρώην γυναίκα του νεκρού κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Η εικόνα του λεηλατημένου τάφου προκάλεσε σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς, όπως ομολογεί στο Sigmalive η πρώην γυναίκα του νεκρού, Α.Ο.

Οι δύο γυναίκες μετέβησαν ακολούθως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου προέβησαν σε καταγγελία για το συμβάν. Όπως κατάγγειλαν, την προηγούμενη βδομάδα η μητέρα του νεκρού δέχθηκε απειλές από συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και κατονόμασαν, «ότι τη μέρα της γιορτής του γιου της, θα της κάνουν ένα μεγάλο δώρο». Από το μυαλό της μητέρας εκείνη την ώρα, δεν μπορούσε να περάσει ότι όντως κάποιος θα μπορούσε να προχωρήσει σε μία τόσο αποτρόπαιη πράξη.

Στο αστυνομικό τμήμα Κάτω Πολεμιδιών κλήθηκε για κατάθεση η ίδια η κόρη της μητέρας, αδερφή του νεκρού! Η συγκεκριμένη γυναίκα ανακρίθηκε από μέλη της Αστυνομίας, χωρίς όμως να προκύψει ενοχοποιητικό στοιχείο.

Η μητέρα του νεκρού βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ και αναφέρει στο Sigmalive, ότι δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, καθώς, αν όντως πίσω από την αποτρόπαιη πράξη κρύβεται το άτομο που κατάγγειλε η ίδια στην Αστυνομία, δεν θα ήθελε να το δει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Το μόνο που ζητά, είναι ν’ αφήσουν την ψυχή του παιδιού της να ησυχάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα