Έτσι μπήκε στο ΓΝ Λευκωσίας ο αρνητής του κορωνοϊού- Το βίντεο της δράσης του

Νεαρός αρνητής του κορωνοϊού, με πρόφαση ότι θέλει να υποβληθεί σε τεστ για τον ιό, ξεγελά τους υπεύθυνους ασφαλείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και εισέρχεται στις εγκαταστάσεις του. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο  Στη συνέχεια, υποδυόμενος συγγενή ασθενή, συνεχίζει τις βόλτες στους διαδρόμους του Νοσοκομείου, φθάνοντας μέχρι την πόρτα του Ουρολογικού Θαλάμου. Βέβαια δεν του επιτράπηκε η είσοδος εντός του θαλάμου.

    Στόχος του, να καταδείξει ότι οι αριθμοί των νοσηλευόμενων ασθενών με κορωνοϊό που ανακοινώνονται δεν

ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.  

Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ ανέφερε ότι είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο περιστατικό. Πρόσθεσε ότι εάν δει κάποιος προσεκτικά το βίντεο, ο νεαρός μπήκε από την είσοδο του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, κάποιος του είχε ανοίξει, και προχώρησε 50 μέτρα μέχρι τον θάλαμο των ύποπτων περιστατικών.

Σημείωσε ότι δεν προχώρησε περισσότερο και δεν περιηγήθηκε στους διαδρόμους τους νοσοκομείου γιατί ανακόπηκε από τους νοσηλευτές.

 Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία προέβη σε λήψη καταθέσεων, με το συγκεκριμένο βίντεο να τίθεται στο μικροσκόπιο των αρχών ώστε να διαφανεί αν υπάρχουν αδικήματα.

Διαβάστε επίσης:

Μπήκε στο ΓΝ Λευκωσίας &βιντεογραφούσε για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει ιός

Keywords
Τυχαία Θέματα