«Έτοιμος για πρώτη κατηγορία»

Με επιστολή του στα ΜΜΕ, ο προπονητής Γιαννάκης Ποντικός αναφέρει πως είναι έτοιμος να αναλάβει ομάδα πρώτης κατηγορίας και ζητά από τους προέδρους των ομάδων να πιστέψουν στον Κύπριο προπονητή.

Αναλυτικά όσα ανφέρει:

Μετά και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχω αποφασίσει ότι ο κύκλος μου στις μικρές κατηγορίες έχει κλείσει. Τα τελευταία 8 χρόνια δουλεύω ανελλιπώς από την Δ’ Κατηγορία μέχρι και την Β΄ Κατηγορία μετρώντας σίγουρα πάνω από 200 συμμέτοχες σε πάγκο αντρικής ομάδας στα πρωταθλήματα

της ΚΟΠ κατακτώντας και 2 πρωταθλήματα ένα στην Δ’ Κατηγορία με τον Π.Ό.ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ και ένα στην Γ΄ κατηγορία με την ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ. Μάλιστα με αήττητη πορεία και καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ και καλές πορείες στους στόχους των ομάδων που έχω δουλέψει. Έχω αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες και θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που μου έχουν δώσει την ευκαιρία και δούλεψα.

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνω και την φοίτηση μου στην σχολή προπονητών Κύπρου που έχει αναβαθμιστεί στον μέγιστο βαθμό με το επικεφαλής και εκπαιδευτή της σχολής τον κύριο Σάββα Κωνσταντίνου για απόκτηση του επαγγελματικού διπλώματος UEFA PRO .

Με την εμπειρία μου 8 χρόνια στους πάγκους μαζί με την εμπειρία του ποδοσφαιριστή σε ψηλό επίπεδο στην Κύπρο για πολλά χρονιά και με την μόρφωση από την σχολή προπονητών αλλά και με την προσωπικότητα μου πιστεύω είμαι έτοιμος να πάρω την ευκαιρία μου σε ομάδα Α΄Κατηγορίας και στην χειρότερη περίπτωση σε ομάδα Β’ Κατηγορίας με όραμα και μέλλον στην Α΄ Κατηγορία.

Πρέπει να πω ότι ασχολούμαι 100% επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και το επάγγελμα του προπονητή μην κάνοντας οτιδήποτε άλλο.

Ελπίζω οι παράγοντες των κυπριακών ομάδων να πιστέψουν επιτέλους στον Κύπριο προπονητή διότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ξένους που έρχονται στην Κύπρο.

Ο Κύπριος προπονητής έχει ανεβεί επίπεδο και αξίζει ευκαιρίες… Θέλω να δηλώσω ότι είμαι έτοιμος, ώριμος και μορφωμένος για την πρόκληση να δουλέψω σε ομάδα Α΄ Κατηγορίας και είμαι σίγουρος για επιτυχία.. Ξανά θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που μου έχουν δώσει ευκαιρία και έχω δουλέψει και κερδίσει τεράστιες προπονητικές εμπειρίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα