Έτοιμο το εστιατόριο του Jamie Oliver στην Έγκωμη

Ο Jamie Oliver άρχισε να μαγειρεύει στην παμπ των γονιών του, The Cricketers, στο Κλέιβερινγκ του Έσεξ, σε ηλικία οκτώ ετών.

Φεύγοντας από το σχολείο, άρχισε τη μαγειρική του σταδιοδρομία που τον οδήγησε στο River Cafe, όπου, όπως είναι γνωστό, τον εντόπισε μια εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών. Το 2001 ο Jamie

άφησε πίσω του τον Γυμνό Σεφ και ίδρυσε το Εστιατόριο Fifteen στο Λονδίνο, όπου εξακολουθούν να εκπαιδεύονται άνεργοι νέοι, οι οποίοι θέλουν να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της εστίασης. Λίγα χρόνια αργότερα ηγήθηκε του κινήματος για την αλλαγή στην ποιότητα των σχολικών δείπνων στη Μεγάλη Βρετανία και έκτοτε συνεχίζει να προωθεί την ανάγκη καλύτερης διατροφικής παιδείας για όλους.

Πλησιάζει η στιγμή που το πρώτο εστιατόριο του διάσημου Βρετανού σεφ Jamie Oliver θα ανοίξει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Time Out Cyprus το Jamie’s Italian που ανοίγει στην Έγκωμη δίπλα από το Nero Café έχει ολοκληρώσει σχεδόν τις εργασίες του και στις 18 Μαρτίου, την προσεχή Παρασκευή, η κατασκευάστρια εταιρεία το παραδίδει στην PHC, που φέρνει στην Κύπρο την γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ιταλικής κουζίνας.

Παράλληλα, με αφορμή την κάθοδο των εστιατορίων του στην Κύπρο παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη σε κυπριακό έντυπο στο νέο τεύχος του Time Out Cyprus που κυκλοφορεί πλήρως ανανεωμένο στις 24 Μαρτίου. Ο διάσημος σεφ μιλά για τον ερχομό του στην Κύπρο, την κυπριακή κουζίνα την οποία γνωρίζει πολύ καλά και όλα όσα θα ετοιμάσει στο νέο του εστιατόριο στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα